New years

Hej!
 
Sitter just nu på mitt rum. (Ingen fara, där ska jag inte spendera hela kvällen!) I alla fall så var jag hos Emma med Issa och Leijla innan, Det skulle egentligen vara att jag drog med de på en stor lokalfest, men jag mår inte helt 100 idag så jag orkar inte. Istället ska jag in mot Halmstad och fira med mina fina klasskompisar istället... Eller ja, några av de i alla fall.
 
Nu ska jag dansa lite Just dance, sen äta och drar sedan in mot Halmstad, Ses nästa år.
Puss!
 
 
Fick ta svartvita bilder eftersom de andra såg HEEELT gula ut. Men jaja!
Puss på er!
 
 
 

gott

Jag och ludde gjorde ju glass när jag passade honom, riktigt gott blev det! Vi visste inte om det skulle bli bra för vi hade inte tillräcklig med is men vi satte oss ute och gjorde det.

det var som sagt en boll där man häller is i ena änden och ingredienser i andra änden. sen typ leker man med bollen och det fryser och blir till glass!





What I got for Christmas

Detta är i stort sett vad jag fick i julklapp i år. Lite av det köpte jag själv på mellandagsrean men det blir ju som julklappar. Utöver detta fick jag typ just dance 4 som jag redan visat och pengar.
 
Nu ska jag fixa mig lite, sen hem till issa och ikväll blir det tjejmys på annabelle i stan. Det var en evighet sedan jag vat ute och åt men det ska bli mysigt!
 
 

Barnvakt, skylanders och hemgjord glass

riktigt kul att passa min sötnos! dock har jag bara sovit tre timmar inatt men jag klarar det! Nu ska jag i alla fall spela skylanders igen och sen ska vi göra glass!








Surpriseee

Jag var ju som sagt på Zumba innan, riktigt roligt! Men när det var typ 20 minuter kvar ser jag 2 små söta töser utanför dörren och går in och sätter sej, Isabell och Bianca hade tydligen varit hemma hos mej och frågat om jag var hemma, så de hade gått till zumban och efter det gick vi ut en runda.
 
Så jag kom hem för ca en timme sedan, då skulle jag ju ladda upp bilderna på de sakerna jag köpte osv men det funkade ju såklart inte... Ibland vill jag bara kasta nått i väggen, hatar när saker inte funkar som jag vill. Men i alla fall så ska jag till tandläkaren imorgon bitti vid 8 så efter det fixar jag det!
 
Nu ska jag göra nått, vet inte alls vad men jag har så sjukt tråkigt. Får väl kolla el film eller något!
 

Dançar, pular até o sol raiar.

Hej! Lyssnar på zumbamusik (Fuego, fuego, the roof is on fire, haha) och laddar upp inför att dansa en sista gång på 6 veckor. Jag opererade ju min ena fot i oktober och ska göra den andra nu den 2e januari.

Så idag är sista zumban för mig och jag ska snart vandra ditåt. Jag tänkte göra en liten haul sen så ni får vänta med den tills när jag kommer hem ikväll.

en liten smygtitt på mitt nya favorithalsband sålänge.

 

God "morgon"

Hej! Vaknade runt ett idag, så har nyss städat lite och ätit. Ska åka och handla med pappsen snart. Sen i eftermiddag får vi se vad jag hittar på!
 
Jag loggade in på min gamla spotify jag hade innan vi skaffade premium, herregud vilken nostalgi man får när man lyssnar på de låtarna man lyssnade på för typ 1-2-3 år sedan!
 
Kommer ni ihåg? Fett me ös medvetslös, glor du på? såsa på. whohoho känner ni ruset? whohoho det är fest i hela huset!
 
 
hahah herregud säger jag bara!
Mot Maxi nu, hörs sen!
 
 

gente loca

ja... finns inte så mycket att säga, men just nu säger jag natti

Ute på nya äventyr

Hallå där!!
 
Sitter just nu och kollar på Pirates of the Carribean med pappa, Jag bara älskar de filmerna... Så sjukt bra är de! Tog mig ett stort glas flädersaft också. Känner att jag bara druckit julmust på sistone så ett glas flädersaft satt fint, speciellt eftersom det påminner mig så mycket om sommaren.
 
Idag har jag, Olivia och mamma varit i halmstad i stort sett hela dagen. Fick faktiskt shoppat en del men jag kan ju säga att folket inne på Gina Tricot var fruktansvärt, det var nästan som kön in till arenan på Swedish House Mafia! Haha, det var sjukt! Efter Halmstad släppte mamma av mig hos Issa så har vi softat hela eftermiddagen/kvällen, så jag har inte kunnat uppdatera så mycket eftersom mitt gratis 3g tagit slut i mobilen för december. suck.
 
Vi var nere och åt pizza i stan med Evelina och Emma också. På den pizzerian står typ han som bakade pizzorna jämte där vi satt, så mitt i allt när vi åt så hörde vi hur han fes! Herregud som vi skrattade! riktigt äckligt men det var lite humoristiskt!
Efter att vi ätit stack jag och Issa hem till henne igen och sen satt vi bara och glodde på mysteriet på greveholm, de gamla avsnitten och snackade, typ.
 
Fick ett samtal från grekland också, inte varje dag en grek ringer fel så det komer till oss här i sverige, haha! Hur lyckas man?
 
Nu börjar filmen igen, hej sålänge!
 
 

Amerikansk paj

kollar på American Pie - the book of love med lillebror och hans kompis, haha det var inte igår jag såg den!

Sen förra inlägget har jag inte gjort nått annat än dansa, tror jag bränt bort en del idag! Haha men det skadar väl aldrig! Jag blev sjukt besviken att jag missade Victorias Secret Fashion Show, men jag får kolla på den på nått annat sätt!

Så när filmen är slut ska jag nog sova, Godnatt




Shake dat booteey

Herregud, tror jag aldrig dansat så mycket i hela mitt liv, haha jag var som sagt på julfrukost hos Niclas, Marcus och deras familj i morse, våra grannar var också där. Det var riktigt trevligt! I alla fall så kom vi hem därifrån runt 12 och de senaste tre timmarna har jag bara skakat på rumpan.
 
Att dansa är det roligaste jag vet inom idrottsvärlden och jag går på Zumba 3 gånger i veckan i vanliga fall, men hemma brukar jag antingen dansa till vanlig musik eller dansa till Just dance 3/4 på wii. Så igår när jag och min syrra fick 4:an blev jag överlycklig.
 
Så ja, Ikväll händer inte så mycket, jag ska antagligen bara vara hemma och bara ta det lugnt! Nu ska jag i alla fall fortsätta dansa, nästa låt blir So What med p!nk.
 
 
Och ja, jag har shorts! Jag är ju ändå bara inne och då har jag alltid shorts typ!

Christmas eve

Hej!

Kan ju bara säga att det varit en väldigt rolig julafton! Har fått mycket fint och haft roligt med släkten och spelat julklappsspelet som är som en tradition för oss!

Lite saker jag fick var bland annat:
2 parfymer (lady gaga fame & Kate moss)
smink
en väckarklocka som hoppar och blinkar
godis
en fickspegel
annan spegel
pengar
kläder
smycken
Just Dance 4
och i julklappsleken fick jag en uppblåsbar maskeradkostym, bestod av prinsessperuk och ett trollspö, sen fick jag en sparbössa och godis också!

kan visa bild eller något liknande på allt sen! Jag var också ute en runda med Isabell, hon mötte mej så gick vi hem till hennes morbror där de firade.

Imorgon blir det julfrukost hos våra vänner nere i stan så får gå upp i tid, behöver sova nu men vi hörs imorgon!

God jul igen


















Under the christmas tree

God jul!
 
I morse när jag vaknade väntade detta spelet på mig under granen, även ett litet armband. Just nu sitter halva släkten i köket och dricker besk och julmust medans jag dansar som aldrig förr med min syster! Vi har nyss ätit julfrukost/lunch, gott!
 
Nu ska jag börja fixa mig och sen blir det att kolla på Kalle anka och sedan beger vi oss mot farmor och firar med andra halvan,vi  får se vad tomten komer med ikväll!
 
ett par snyggelisnyggsnygga bilder på mej sålänge!
 

And then it was Christmas

Ligger och kollar på film med min bror, så ser jag att klockan blivit över 12, så jag ville bara önska alla en god jul såhär snabbt en första gång! Nu ska jag sova, God natt och god jul!




Mongolotto

Sitter och har Mys och uppesittarkväll med familjen och min kusin och hennes lilla son å man. Jag tycker dock inte att det går så bra med att spela bingo, förlorar bara. Men tredje gången gillt snart! Vi får väl hoppas på Thailand nu då! Är riktigt Tagga nu inför morgondagen, jag bara älskar julafton!
 
Update: Förlorade... Som vanligt! haha

We came. We raved. We loved.

 
Man får väl säga att gårdagen var helt otroligt oförglömbar. Detta var verkligen höjdpunkten av alla konserter jag varit på, vilket inte är så många men jag kan säga att det var FETT. 
I will from now on, always and forever love Swedish House Mafia.

Avslutning(ar)

Hade en miniavslutning för italienarna och DaVinci delen idag, var mysigt osv! tråkigt bara att italienarna åker hem imorgon. Men sånt är livet, life sux. imorgon är i alla fall sista dagen i skolan och efter avslutningen ska jag till stan och köpa de sista julklapparna, även nått till mig själv kanske.

Om tre dagar ska jag till Oslo också ju. Jag ska dit med Annie och Ida och kolla på Swedish House Maffia, ska bli grymt roligt faktiskt.

Men nu ska jag sova. Natti!




Last frikkin' day

Imorgon är det sista dagen innan julavslutning. Kan inte förstå att det redan gått ett halvår sedan Gran Canaria, alla mina älskade upptåg under sommaren, Spanien och sedan jag började gymnasiet. Det känns inte verkligt, inte för fem öre.

Dagen imorgon är ganska lugn ändå, börjar 9.30 och slutar vid 14.00. Vi på NA ska ha en egen liten julavslutning med alla NA klasser och vi ska också säga hejdå till de Italienare som varit utbytesstudenter i vår skola i 3 månader.

Klart man kommer sakna prata med min nya italienska kompis som jag snackat med på bussen ett par gånger! Fast jag vill ju själv till Italien och göra samma utbyte nästa år så vi kanske ses då.




















Lite nostalgi-bilder sedan sommaren 2012

ajdå

Har hunnit med både det ena och det andra idag. Först hade vi spanskaprov uppföljt av bl.a massvis av matteplugg, coaching av politiker i rådhuset och sedan julklappsshopping med Annie. Sen kom jag ju på att jag glömde min mobiltelefon i klassrummet så den ligger förhoppningsvis där och väntar på mig imorgon bitti. Nu ska jag plugga,plugga,plugga och baka julgodis.


skitsnygg bild på mig och Minh i rådhuset!

Crazy day

Hej! Det har varit lite halvgalet idag. Vaknade runt elva och som tidigare bestämt skulle vi fixa mitt hår idag. Mamma är frisör så hon skulle slinga mitt hår hemma och klippa det så det såg bättre ut med löshåret i. Jag brukar bestämma vad vi ska göra med mitt hår och idag sa jag att jag hellre ville slinga det i mössa än med folieslingor. Mamma tyckte dock inte att det var en bra idé med mössa, men jag lyssnade inte riktigt.
 
I alla fall så slingade vi det och ja... Det blev ju blont i alla fall, kanske lite för blont såg det ut som. Jag tonade mitt hår först brunt för att det skulle bli som löshåret och tur var det för att det fanns ju fortfarande lite brunt som lös igenom och faktiskt blev det riktigt bra tillsammans med det andra håret, nästan exakt som löshåret.
 
Dock var jag tvungen att klippa av ett par centimeter framme vid luggen eftersom det såg ut som tuggummi eller typ syntetiskt änglahår. När vi klippet av luggen sa min lillebror att  det såg ut som en golden retriever hade fällt en massa hår på marken. Haha, han är så söt. Nu ser det bra ut i alla fall och jag kan ha det nersläppt.
 
Det tog i stort sett hela dagen, vi var och handlade också eftersom vi planerat att baka julgodis framåt kvällen men det belv inte riktigt så eftersom jag gick till Isabell istället. Nu sitter jag i alla fall här och skriver och lyssnar på musik. Ska faktiskt sova nu, är riktigt trött.
 
 
Bilden visar i stort sett allt jag gjort i helgen, alltså inte så mycket.

Skyfall

Var och kollade på skyfall och var ute och åt med familjen ikväll när vi kom hem från Halmstad, så det var bara in och vända. Den var riktigt bra tycker jag, jag älskar faktiskt James Bond - filmerna, de är så bra! Nu somnar jag strax och vi hörs imorgon!

Christmas shopping

Just nu sitter jag och min syster Olivia på bussen påväg in till Halmstad. Vi ska julshoppa och bara ha det mysigt ett par timmar. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa vänner eller typ bara baka julgodis med familjen!Igår färgade jag mitt hår också, så just nu har jag nån rödbrun nyans men jag ska slinga det imorgon så det blir samma färg som löshåret. Nu ska vi strax hoppa av bussen, visar vad jag köpte sen.

chillfredag

har bara tagit det lugnt ikväll, först kollade jag på grown-ups med min kära lillebror och sen gick jag ut en sväng med underbara Bianca. Det var riktigt kallt ute. Usch känner lite... kallt, men det var riktigt mysigt och trevligt ändå! När jag kom in igen läste jag en tidning och fixade naglarna, kan visa det imorgon om jag kommer ihåg det!

Nu är jag i alla fall riktigt nära på att somna, så vi hörs imorgon!




Late night study

hehe jag är fast i pluggandets värld, plus att jag håller på att fylla i lite spännande lappar osv, men mer orkar jag inte berätta nu för sängen kallar. Så jag får väl ge efter snart!

 
ja det är såna här fula miner tråkigt plugg resulterar i. Verkligen VÄLDIGT attraktivt.
 

Det var ju inte direkt väntat

Vaknade i tisdags, skulle ju upp till skolan tidigare. Men jag vaknade och mådde så fruktansvärt illa. Då drack jag ett glas vatten och 15 minuter senare kräktes jag. Jag kräktes konstans i 12 timmar, kunde inte ens få behålla ett glas vatten. Det var verkligen inte vad jag behövde, jag som hade två prov och andra viktiga lektioner. I alla fall fick jag stanna hemma tills idag. Jag var bra igår men eftersom det smittar ett tag efter så fick jag inte gå. Jag var också väldigt utmattad och orkeslös så jag orkade inte ens lyfta mig upp ur sängen och blogga. Kändes helt sjukt att vara så trött och sånt.
 
Skönt att komma tillbaks till rutiner idag i alla fall. Skolan idag var väl bra, som vilken annan tråkdag som helst. Men det som väger upp det hela är att det faktiskt är fredag imorgon och att det äntligen är helg. En rolig sak i alla fall är att jag hade mitt hår idag. Kändes annorlunda men jag älskar verkligen att ha långt hår ibland. Dock väger det mer än vad jag kommer ihåg! Menmen...
 
 
(har inte klippt in mitt egna hår än så man ser fortfarande mitt egna lite sådär mellan varven, men det är lätt att dölja)
 
 

It's sleeping taajm

Hellu!

ligger nu i sängen, det har varit en lång dag idag. Jag sov typ i tre timmar inatt så jag är rätt trött nu. Har träffat Issa ikväll, det var inte igår, sen har jag också fårr mitt löshår idag, så imorgon kan ni räkna med att jag ser ut som jag gjorde för sisådär 15 månader sedan. Jag har inte ångrat en dag att jag klippte av håret och jag tycker fortfarande om det, men jag gillar att ha långt hår ibland med. Så nu ska det äntligen bli av.

I alla fall så ligger jag och kollar på julkalendern just nu. Lyssnar också på julmusik och softar i min fina sovmask som jag fick av Hallandstrafiken. Imorgon har jag i alla fall sovmorgon, men jag har två prov så jag ska plugga innan skolan.

Nu ska jag kolla vidare på Mysteriet på Greveholm, ni får några fina godnattbilder sålänge. Natti

 

 

 


Julbak och min helg

Igår fick jag ta och gå upp tidigt för att åka till min kompis i Torup och baka julgodis med mina klasskompisar. Det var jättekul och vi hade hur mysigt som helst. Hann inte uppdatera under gårdagen eftersom jag var barnvakt åt min lille prins igår som hade blivit sjuk så istället fick jag ta hand om honom.
 
Idag bakade jag lussekatter med min kära syster och utöver det har jag inte gjort något annat än att plugga på mitt spanskaprov jag har imorgon. Jo en sak till, Har bokat flygbiljetter till Barcelona så i februari drar jag, min familj och min fina kompis Annie till "La tercera ciudad más feliz del mundo, Barcelona"
 
Nu kommer lite bilder från min helg i alla fall. Några bilder är mina och några har jag tagit från mina klasskompisars bloggar:
http://www.emiliaagustafsson.devote.se
http://www.cocabull.blogg.se (Annie, som ska med till barcelona)
 
 
Hade det bäst, tack för allt igår mina fina vänner!

Rudolf

har fått en ny kompis i mitt fönster, han heter Rudolf!






win

måste fortsätta plugga men slänger upp en bild på mina naglar och dagens photochallenge bild sålänge







Baby I'm cold, wanna hug?

Hej! sitter nu och målar naglarna! borde egentligen plugga eftersom jag har nationella prov i engelska imorgon så jag får väl göra det sen!

bild på naglarna kommer sen! nu ska jag i alla fall fortsätta måla och lyssna på julradio.se... Bästa!!! haha




under ytan

min kväll bestod utav att äta sorbet och kolla på den lilla sjöjungfrun, världens bästa disneyfilm!

Jag var också ute en liten runda med både Lisa och sen med världens bästa syster. Skönt men kallt får jag väl säga.

Imorgon är det upp tidigt som gäller. Jag ska åka in till skolan tidigare och plugga lite. Slutar tidigare imorgon än vanligt också. Riktigt skönt!

Nu ska jag sova. Godnatt!




Dreaming of a white Christmas

Hej! har varit en kall dag, snön ligger nu officiellt på marken och har nog planer på att stanna. Idag har varit en normal skoldag, inget utöver det vanliga. Bara att jag har blivit mulad typ tusen gånger. jag som inte ens tycker om snö!

har nyss varit ute och gått med Lisa en runda i alla fall och ska nog ut en sväng med min fina syster igen.

Jag fick mitt löshår idag också förresten. Dock ska jag färga och klippa mitt egna hår innan jag börjar använda det, så ni får en bild sålänge.



och dagens bild i December Photo Challenge: Boots




December photo challenge

Nu ska jag iväg till våra kompisar och dricka glögg såhär på första advent! tänkte att jag kör en december photochallenge på bloggen också, en dag sen men whatever?



Sedan har vi dagens foto "perfume"



Här har ni mina bebisar!!

Me encanta la vida

 
Hej!
 
Just nu är det så mycket mer julstämning än vad det var igår för nu ligger snön vit på marken. Det var mysigt när man vaknade imorse och såg det vita snötäcket glittra på där gräsmattan igår var grön. Jag sa ju igår att det var kul att det hade frusit på över natten till den första december men att snön kom nu var inte helt fel. Bara den inte försvinner tills julafton nu.
 
Vad jag har gjort idag var att fixa mina hörlurar. Jag pyntade de med pärlor som många verkar göra nu. Resultatet blev faktiskt bra. Jag älskar verkligen färger och att mina tråkiga hörlurar blev så fina gjorde att jag smyckade ut ett par till.
 
 
Nu ska jag göra min spanskläxa, hörövningar. Alltid lika roligt, faktiskt. Jag älskar Español!

Bitches love cake

Min syster bakade lite cupcakes i morse, de blev jättefina och supergoda! Jag cyklade nyss ner till stan och köpte en tunnel till örat, kommer bild sen. Men nu är jag inte från kylan igen, det har frusit på inatt så vi fick en bra start på december. Men jag är en sån som inte gillar snö innan eller efter jul. Fast lite snö skadar inte. Nu ska jag gå och spela lite sims eller kolla på film.




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus