Gogogo

Hellu!

Varit en rätt flummig dag, glömde av att jag hade sovmorgon så var i skolan två timmar tidigare, haft ett överraskande muntligt nationellt prov i eng6, nationella hörförståelse i spanska och sånt annat tråkigt. Idag är det i alla fall Valborg och det firas med mina fina vänner! Riktigt taggad faktiskt!

Så nu är jag påväg till Annie för att fixa mej där och sånt mys innan vi drar vidare. Ha det bäst ikväll!


Mysilicious

Myser ner mig i min underbara säng med lite melon och choklad. Det är jag värd! haha så nu drar jag igång en gammal disneyfilm. Mysfaktor 1000!
 
 
muppig jag känner mig. Meeeeen whatever.

Sueña, siente, vive

Hej! Haft nationellt prov i spanksa idag. Skrev uppsatsdelen och det var faktiskt lätt som en plätt! 
Efter skolan skyndade jag mig till bussen så jag kunde dra på fotbollsträning för småtjejerna. De har cup på onsdag, vet dock inte om jag kommer kunna vara med för jag måste plugga. Har galet mycket i skolan nu så det gäller att ligga i. För övrigt är jag allmänt superglad idag och imorgon är det ju valborg så vi får se vad som händer. Nu ska jag värma upp mig lite för jag är kallare än en isbit!

 


Biff

Heeej vänner!

Dagen idag har varit rätt seg. Sov till tolv eftersom jag var uppe till typ halv 4 inatt... hehe, det var värt det dock.
Sen har jag bara varit och handlat med mamma, umgåtts med min lillebror och hans vänner. Det var inte igår man kände sig som tolv igen och hoppade studsmatta för fulla muggar och lekte med vattenballonger och vattenpistoler. Så det var rätt kul när man inte hade nått annat att göra.
 
Var ute och sprang ikväll också. Det skulle först bara bli en kort runda men det slutade med att jag tänkte bara ett varv till! Eftersom jag sprang runt en sjö typ så slutade det med att jag sprang 10,4 km. Asså kan ni fatta det?! EN MIL! det jag aldrig trodde jag skulle klara av hände faktiskt idag. Jag sprang en mil utan att stanna. Jag som oroat mig som en galning inför när vi ska springa lika långt med skolan. Allt känns mycket bättre nu!
 

 
 (För övrigt kan jag säga att jag kan inte spänna mina armmuskler över huvud taget, det är omöjligt och jag fattar inte hur folk gör det, så det bara hänger lite sådär halvt vackert på bilden... typ hahaha)

Yummie

Hej! varit och handlat med mamma idag. Fick köpt en foundation eftersom jag tappade bort min gamla. Det var en precis likadan som jag hade innan, maybellines BB-cream som är hur bra som helst. Sen fick jag även köpt D-vitamintabletter som jag ska prova för min hud. Just D-vitamin är väldigt bra mot psoriasis och har hört att det ska hjälpa. Fick även ut lite bodylotions från receptet. Inte jättespännande, men ändå nödvändigt!

Omg kolla vad Vi också köpte, jag dör så gullig vattenmelon! Åå så söt! Ser nästan lite ut som ett ansikte, Haha. Sen den nya godisglassen från sia kan jag ju bara säga ett ord om: FOODPORNNN


A little less lonely? Nope

Hejhej! Sitter här. Helt ensam. En lördagkväll. Pluggar. Kan det bli sämre? Tveksamt.

Jag har ganska mycket skolarbete nu och istället för att kolla på film eller något sådant tänkte jag att jag likaväl kan ta tillfället i akt och skriva klart ett par arbeten. Jag har känt mig lite halvt hängig hela dagen så jag kände att jag inte pallade göra något ikväll, bara ta det lugnt och vila typ. Så jag har suttit i min säng ett par timmar och skrivit på min träningsdagbok som skulle vara inne igår... Men sånt är livet och jag kommer ändå inte kunna bli klar idag för jag glömde en lapp i skolan, typiskt mig.
 
hoppas ni har en riktigt bra lördag i alla fall! Puss
 

feeling black n' white tonight

Apr. 27, 2013

Helluuu! Klockan är redan fyra och jag har hunnit med att sova till tolv, laga mat, äta och sova lite till. Känner mig så galet seg idag, antagligen för man känner att man inte har något planerat inför kvällen utan det blir bara att ta det lugnt. Men just nu sitter jag och äter melon och kollar på Hercules, det var typ tio år sen jag såg den!

Kan ju bara säga att jag saknar Frankrike så galet mycket! De fyra dagarna där var så galet roliga och att få vara där med klasskompisarna var ju det bästa! Men idag är det bara 37 dagar till Gran Canaria så jag får trösta mig med det!


FML

Hej!
 
Idag har seriöst allt gått åt skogen...
Vi hade sovmorgon imorse vilket jag fick strunta i eftersom jag var tvungen att skriva klart min träningsdagbok som ska vara klar ikväll. Dock är jag inte klar med den än. Sen skulle vi hålla ett engelsktal på 5 minuter inför klassen, men nej... Då säger läraren att tjejerna ska göra det på tisdag. Jag som gått och oroat mig över detta hela veckan. Så då gick vi och pluggade inför en kemigrej vi skulle ha. Man skulle lösa ett problem och skriva en laborationsförberedelse och fick endast ha ett papper med anteckningar till hjälp. 
 
Det var ju det som gick mest åt skogen... Vi fick 4 frågor på fram och baksida samt problemet vi skulle lösa. Klart att inte något av det jag skrivit på anteckningarna kom till nån nytta så jag fick ju självklart sitta där och fundera... På lappen vi skulle fylla fram och baksidan skrev jag bara två meningar... TVÅ YNKA MENINGAR!! Det var det sämsta jag gjort i hela mitt liv och man blev ju nästan deprimerad, jag bara satt och skrattade åt hur dåligt det gick.
 
så efter skolan gick vi ett par och tröst-åt en glass på Hello. Satt sedan där i ett par timmar och hade trevligt. Så vi tg tåget hem nu vid sju. Ikväll får vi väl se vad som händer. Ska försöka inte deppa sönder totalt bara! haha
 


 
 
 

Oh gosh!

 
I hopp om att få klart 1 A4sida med stödord till en stor kemiuppgift vi har tills imorgon, ett tal på 5min i engelskan och en träningsdagbok tills imorgon klockan 16:00 känner jag mig lagom taggad inför ett par ganska stressiga timmar. Tur för mig att jag arbetar bra under stress och har sovmorgon imorgon! Kommer antagligen dra in till skolan tidigare så jag kan göra klart det sista där så jag slipper vara uppe hela natten.

Dagens outfit + standard

Hejhej!
 
Pausar lite i pluggandet och tänkte slänga upp en bild på dagens outfit. Sen som sagt så är jag en rätt random person och jaa, gillar att tramsa mej när jag har en kamera och tar mestadels random fulingbilder. Dock kände jag mig onormalt seriös idag, men duckyface kom och hälsade på. Ankor är min förebild... Eller?! haha
 
 
Men nu måste jag back2school och plugga, har en inlämning och en annan grej tills imorgon så jag kommer antagligen plugga resten av kvällen, Just gotta love my life right now! 

Apr. 25, 2013

Efter att ha gått och oroat sig över nationella i svenska hela dagen och sen komma till aulan och inse att man skrev om typ exakt ett av ämnena på den muntliga delen var riktigt härligt. Så jag blev klar efter en timme och tog bussen hem tidigt. Nu tar jag det mest lugnt, är rätt trött så slöar ett tag innan jag ska plugga lite.

Provade på den nya lokasmaken idag också, den ska smaka jordgubbsglass men jag tycker inte den smakade så värst mycket glass och god var den inte direkt heller, bara sådär helt okej.


Ledig

Skönt att sova tills 11 imorse, gud va jag älskar studiedagar! ÄrP på bussen mot gymmet nu, blev lite impulsaktigt men Annie är så snäll och tvingar iväg mej!


Motivation

 
Vill man så kan man. 6 veckor och detta är resultatet, är galet stolt över mig själv, trodde aldrig jag skulle klara det. Än är jag inte vid mållinjen men jag har i alla fall kommit en god bit på vägen!

gött mos

Hejsan svejsan!
 
Hemma nu efter en lång dag i skolan, Tog den tidiga bussen så jag inte skulle komma sent till nationella. Sen slutade vi tidigt på spanskan, som vanligt och då gick vi och köpte lite mat på netto och satte oss och väntade i skolan. Skulle nämligen på utvecklingssamtal och det var inte lönt att åka hem mellan eftersom det tar 35 minuter för mig att ta bussen hem. Så vi käkade räkbaguette och ben&jerrys!
 
Nationella gick bra förresten, så nu är det riktigt gött med studiedag imorgon så man får vila upp sig innan den skriftliga delen kommer på torsdag. Hittade en gammal hjärtformad ballong under min fåtölj som jag och Felicia snodde från ett träd i stan på alla hjärtans dag, snart tre månader har den alltså legat och dammat!
 
 
Såhär kan en vanlig tråkstund se ut för mig, snapchattar, softar vid datorn, fular mig. Allt såntdär konstigt som man brukar få för sig när man har tråkigt.

Apr. 22, 2013

Heeeej!
 
varit så galet glad på sistone, allt är verkligen toppen. Dock har vi typ tusen nationella prov i skolan framöver men det är inte direkt något man pluggar jättemycket till. Så livet leker typ. Idag har det i alla fall varit en vanlig dag i skolan, och efteråt åkte jag hem och satte mig och skrev mitt engelsktal, dock blev det så intressant så jag somnade en skvätt! Men nu är jag uppe, har ätit och funderar på att dra ut och gå eller något. Men först, lite snyggisbilder på moi, så blir det när man är trött som stryk. Jag får sluta vara vaken så länge på kvällarna! haha
 
 
Lite blandade känslor på bilderna typ, heh.

Life, choices and values

Galet fin dag idag, vädret har varit underbart så vad jag gjorde när jag vaknade var ut och springa en runda, sen åt jag frukost ute i solen och efter det tog jag fram en filt, lade mig ner på marken och solade i två timmar. Lika bra att försöka få lite färg innan sommaren. Behöver också få bort mina dumma utslag, så galet trött på det nu. Efter det tog jag fram datorn och började skriva på mitt engelsktal som vi ska berätta för klassen på fredag. Vi har fått en lista på 99 ord som vi måste få med i ett tal som får handla om vad som helst på 5 minuter, mission impossible. Ska prata lite om mitt liv hade jag tänkt.
 
Så nu sitter jag här, skriver fortfarande och ja, typ dör av trötthet. Vi åt nyss kebabrulle också så jag är lagom mätt. Det var inte ens gott typ, haha! Och jo, förresten. Jag fick lite smått panik idag och vill antagligen spara ut mitt hår igen. Jag gillar förändringar och jag har haft mitt hår som det är nu i ett och ett halft år, men samtidigt gillar jag mitt korta hår också. Men vi får se!
 
Beslutsångest!

Rock it

Drog ut en runda på inlinesen med syrran, var längesen jag körde, men tycker det är riktigt mysigt att bara vara ute och köra när man väl kan. Det var en sån fin kväll och allt. Nu sitter jag bara och tar det lungt, lyssnar på musik och dansar runt lite, haha standard när jag har tråkigt. Men ska kanske dra igång en film lite senare efter jag varit ute och gått. 
 
 
muppbilder, ser ut som ett drägg idag. Men vissa dagar känner man sig som -78 på en skala från 1-10.

Tonight

Hellu, Idag har varit en riktigt mysig dag. Först in till Halmstad med mamma och syrran och shoppat lite, sen åkte jag till Annie och vi drog tillbaks in till halmstad för att ta en fika. Så vi softade lite, snackade och sånt. Alltid lika mysigt med min fina vän!
 
Så nu är jag hemma, antagligen händer det inget annat ikväll än att ta det lugnt. Jag är rätt trött också så det är rätt skönt ändå. Ska kanske ut och gå med Lisa eftersom jag har ont i mina knän efter idrotten igår och sen planerar jag att ta ett riktigt härligt bad också. Nu ska vi snart äta, blir grillat ikväll. Min favoritmat, första gången för i år också.
 
Visar vad jag köpte sen. Puss!
 

Fredagsfika

Äntligen är ännu en vecka i skolan över och det är helg, så underbart! Vaknade med träningsverk imorse men det var bara att bita ihop för vi skulle tydligen ut och springa på idrotten. Så efter 6,5km + styrka på vägen var jag lagom trött. Även fast vi taggar milen i skolan snart tänker jag inte springa på ett tag, det gör galet ont!
 
Efter skolan drog vi till stan ett par tjejer i klassen och tog en mysig fredagsfika, efter det var det bara jag och Elin kvar då de andra skulle ta bussarna hem. Vi tog en snabb titt på rean på Gina Tricot och jag hittade en tröja som jag fastnade för. Så jag slog till på den och 49kr fattigare blev jag på så mycket bättre humör.
 

Så här har ni en fin bild på tröjan i alla fall, den har en underbar ljusgrön färg inför våren. Älskar den!




Natti

Säger godnatt med ett stort leende på läpparna ikväll!


bromance

 
Jag har nog aldrig riktigt insett hur mycket jag bara älskar mina syskon, även fast vi bråkar. Brukar få med Olivia på bild ofta, men med hennes tvillingbror Agust är det värre. Ni är mina änglar!
 
Vet att du hatar att jag lägger upp dessa, men jag var tvungen. Luv u bro! <3

Cuz i got them style, yup!

 
Och såhär slutar det när Filippa har för mycket fritid. fet dräggig och fett trött så ser 100% efterbliven ut, men vafan. Våga vara dig själv för guds skull!

Dagens outfit

Lite smått trött efter träningen, men herregud vad jag är motiverad just nu. Det är helt galet! Sen att man kom på att jag börjar 10:00 imorgon istället för 8:10 känns riktigt härligt.

Ligger typ halvt död i sängen och kollar runt lite på bloggar osv nu, men ni får en bild på min outfit idag. Försov mig som sagt så hann inte dra på mig något speciellt, det fick helt enkelt bli jeans och en vårig T-shirt!


You're my golden sunshine

Hej! Ännu en dag där jag försover mig, lyckat. Var en ganska dryg dag i skolan, dock var det riktigt härligt väder. Nu har jag och syrran lagat mat, thai-currygryta och jag ska strax ge mig av mot träningen. Blir både mage/rygggympa och zumba!


Spring

Hej! Har nog inte varit så stressad jag varit de sista två dagarna på länge. Igår eftermiddags drog jag med Annie hem och skrev mitt tal till nationella proven i svenska som jag skulle redovisa idag. Blev sedan klar med det runt klockan tre inatt och somnade bums.

Vaknade vid strax efter sju imorse så fick en timmes extra sömn, alltså sov jag nästan tre och en halv timme inatt. Vaknade i alla fall, panikslagen och insåg att jag hade 8 minuter på mig innan bussen gick. Så jag drog ner smink och hela körer i väskan och sprang till bussen. Förvånansvärt hann Jag och kom i tid.

Så nu är jag lagom trött efter både tränat småtjejerna i fotboll (fick en underbar iskall vattenflaska över mig... Var lagom blöt sen) och joggat 4km. Nu somnar jag snart så vi hörs!


Outfit

Godmorgon!

Inte blivit jättemycket sömn inatt, men jag är väldigt pigg ändå! Tur är det eftersom det tydligen var diskmedel kvar i min kaffemugg... Så jag sitter nu på bussen med en varm kopp kaffe i handen utan att kunna dricka den och det smakar grymt mycket tvål i munnen. Min vanliga otur, haha!

Det skulle ju bli upp mot 20 grader idag, men det var lite halvmulet nu så vi får väl se hur det blir med det! Här har ni en snabbisbild på outfiten i alla fall!


Counting the days

Insåg att idag är det exakt 1 månad tills jag fyller år och 50 dagar kvar till Gran Canaria. Kan man längta mer?!

Ska i alla fall kladda ner något av vad som ska vara en spanska muntlig bokredovisning av en bok jag läste i oktober nu... Kommer knappt ihåg vad den handlar om men skulle visst redovisa den imorgon eftersom min lärare glömde att jag inte gjorde det i höstas! Haha, sen blir det sova för mig. Diggar min sverigepyjamas!


Mitt framtida hem

I full gång med att skriva mitt muntliga tal i Svenska som ska göras på tisdag. Det är nationella och vi ska prata om någonting som har att göra med framtiden, jag valde såklart att prata om vart jag vill bo i framtiden, Spanien. Så sitter och fixar med lite bilder och sånt. Blir lite nostalgi över att kolla igenom bilder sedan de första gångerna jag var i Torrevieja. Har varit där under hela min uppväxt och ja... Det är som mitt andra hem!
 

Hbg

Hej! Drog till Louise igår så jag packade väskan, upp på hojen och cyklade till Mellbystrand i motvind. Sen sov jag såklart där för jag orkade inte cykla en halv mil hem mitt i natten. Istället cyklade jag hem i det fina vädret i middags, det var så varmt så jag fick cykla i t-shirt! Känns härligt att våren antagligen kommer nu.

Har varit och firat lillkusinen i Helsingborg idag i alla fall, riktigt mysigt! Och han har blivit så stor. Vi har inte träffats sen jul så det är kul att se att lillkillen växer.

Nu ska jag i alla fall ta och skriva min muntliga svenska nationella presentation om vart jag vill bo i framtiden. Spanien såklart! Haha


When life leaves us blind

Dör av träningsverk, vaknade i morse och hade lite svårt att komma ur sängen. Men det var bara att dra sig ner mot zumban, ett två timmars långt dansmarathon väntade och redan innan var jag i stort sett död i benen så nu känns det rätt härligt att inte kunna gå! Har även varit med mamma på maxi och handlat. 
 
Ikväll blir det antagligen bara att ta det lugnt, verkar inte som om det blir något annat än att mysa och kolla film på schemat. Är rätt trött också så det känns ändå rätt lugnt. Nu ska jag faktiskt spela lite Sims. Det var inte igår!
 
Upp&nedvänd bild, coolt.
 

Poppisar och headers

Hej, tog det lugnt ikväll. Vi var nere i stan ett tag och umgicks med mina föräldrars kompisar. Dock satt jag messt vid mobilen och kollade WeHeartIt. Det är beroendeframkallande. I alla fall fixade jag en ny header och myser med lite popcorn. Rätt ensamt dock, fast det är skönt det med ibland. Så jag drar igång en bra film nu, godnatt!
 
Ser ni inte den nya headern, klicka på F5 för att uppdatera!
 

Mi media naranja

 
Min syster, min andra halva. Alltid lika söt och efterbliven, men jag älskar dig Olivia! 

Proud

Blev lite chockade när vi klarade av att springa hela 6.1km utan att stanna, det trodde jag inte att vi skulle klara. Genast blev jag mindre orolig över milen. Jag menar, vi sprang ju mer än hälften idag!
 
Så med detta taggar vi idrott imorgon bitti, godnatt.
 
 
En liten instagrambild från idag. Standard
 

Run b*tch, RUN!

 

Drar ut på en joggingtur eftersom jag ändå inte har nått bättre för mig. Eftersom vi ska springa en mil med skolan på min födelsedag är det väl lika bra att börja öva. Springa en mil. På min födelsedag dessutom. Tack idrottslärare, tack så mycket för det.

Fast det är egentligen bara bra. Alltså att ha ett mål, har man kommit halvvägs vilket jag har gjort är det bra att sätta upp ytterligare ett mål för att verkligen uppfylla drömmar man alltid haft. Jag är grymt stolt över mig själv i alla fall. Men den historien tar vi en annan gång!


Fro-yo

Biologiprov avklarat, börjar bli mycket bättre i förkylningen och hörde att det äntligen ska bli typ varmt!

Vi var och fikade efter skolan också! De har fått in frozen yoghurt på Hello så vi var ju bara tvungna att fika lite. Jag älskar fro-yo, så underbart gott! Och sen blev det lite fönstershopping också.

 


Dags igen

Då var det dags igen. Biologiprov på Torsdag och vår lärare har bara sagt vilka sidor vi ska läsa, inte vad vi ska kunna. Alltså måste vi lära oss allt om evolutionen, alltås hur allt liv började och speciellt allt om människans utveckling. Inte det roligaste man kan göra efter en lång dag i skolan. 
 
Ska i alla fall på fotbollsträning med småtjejerna snart, men först blir det en halvtimmes plugg.
 

Energized

Vaknade kvart över 6, drog på springkläderna och sprang 2.5km lite snabbt innan jag hoppade in i duschen. Åt och fixade mig i lugn och ro för att sedan ta en promenad med Lisa innan jag tog bussen mot skolan. Den perfekta morgonen med perfekt väder och mitt älskade morgonkaffe!

Snart framme i Halmstad och nu väntar ännu em skoldag, vilket innebär en dag närmare gran canaria. 55 dagar kvar, helt sjukt!


Apr. 08, 2013

Hej! Idag var en såndär morgon då man bara ville krypa ner under täcket och sova bort hela dagen. Antagligen eftersom det är första måndagen efter lovet. Men fick åkt iväg till skolan i alla fall. Efteråt drog jag och Felicia in till stan och fikade på världens godaste cesarsallad på Robert's. Underbart!

Efterset blev det lite plugg, sen var jag ute och gick en liten runda med Lisa. Haha folk kollade lite konstigt på oss när vi köpte glass klockan nio på kvällen såhär tidigt på våren, men nån gång ska det väl bli varmt hoppas vi.


Vi älskar Elfsborg!

Hej! Har inte haft orken till att skriva något idag, är så förkyld så jag vill bara dö! Så dagen idag har bestått av att vila och tog också ett bad.

I eftermiddags drog vi i alla fall in till Halmstad för att kolla HBK-Elfsborg. Och nej, jag hejar INTE på HBK, Elfsborg i mitt hjärta! Vi hade dock riktig otur, spelade inte jättebra, gjorde i alla fall ett mål, men vi missade många chanser, fick ett rött kort och släppte in en straff. Men efter 1-1 får jag väl säga att det inte finns så mycket mer att göra åt saken än att ta igen det nästa gång!


Comeback

Abidal är tillbaks, det står 5-0 och jag är för trött för att kolla! Imorgon blir det att kolla Elfsborg-HBK i alla fall. Godnatt


Kullerbyttor och vårkänslor

Har varit ute på en liten promenad imorse, var sen på väla med min Hermano Jacob! Kul att dansa gangnam style och slå kullerbyttor i gångarna på media markt, haha!

Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det riktigt lugnt, ett par nära vänner till mamma och pappa är här och har ätit osv. Men nu är jag riktigt trött och ska snart sova, är fortfarande lite smått sjuk så krafterna är typ slut.

Och att det är sista dagen på lovet imorgon känns inte ok, får bli att sova ut ordentligt så man orkar skolan fram tills Juni nu.


Mornin'

Hej!

Vaknade för ett tag sedan, har duschat och ätit frukost. Igår kväll drog vi ut en runda, först var vi i trönninge och sen tog vi bussen till Halmstad där club moon hade 16+. Det var ju klart mycket roligare än att sitta hemma i alla fall!

Nu beger jag mig ut på en liten runda och promenerar i det fina vädret!


The page is turning

Säger godnatt nu, har inte kunnat sova så har kollat serier på plattan. Nu ska jag i alla fall drömma lite, det är ju faktiskt där allt är som bäst.


Sunshine

Hej!

Solen skiner och jag bara älskar vädret. Så jag som fortfarande är förkyld och antagligen kommer vara inne största delen av dagen drog på mig shorts, man kan ju alltid låtsas att det är sommar, ellerhur?!


Feelin' better

Tog ett långt välbehövligt bad innan, drog igång en film och bara njöt. Så nu känner jag mig så mycket fräschare, snuvan har släppt en del och jag är piggare. Har nog inte varit såhär förkyld på flera år, hade glömt att det var så hemskt! Och att jag skulle bli det på lovet dessutom. Men jaja, inte mycket att göra åt det.


Väla

Var på väla igår, köpte lite grejer men inte så mycket. Blev i alla fall dessa två tröjorna och bikinin. Köpte ett vanligt svart basic linne också men det är inte så intressant att visa, haha.


Inspiration - confused


Kaos

Hej!

Har inte haft orken att skriva på ett par dagar. Det har inte hänt så värst mycket heller. Vi var iväg på påskkalas i lördags, det var trevligt trots att där inte var någon i min ålder. Så jag fick känna mig lite extra vuxen och snacka med föräldrarna hela kvällen, men det var trevligt.

Igår vaknade jag vid två, så härligt med sommartid men det kändes fel att klockan var så mycket. Dagen fick ägnas åt att rensa garderoben, det tog ett bra tag men nu är den fin i alla fall.

Hittade en gammal hatt när jag städade också, haha.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus