Barcelona, Camp Nou

Ett par snabba bilder från Camp Nou. Ska börja packa nu eftersom vi flyger hem i eftermiddag.


Buenas dias

Vaknade vid elva idag... Lite skönt att sova ut lite eftersom vi kollade på fotbollen igår! Sjukt härlig stämning när både David Villa och Messi gjorde mål, något av det häftigaste jag har upplevt.

Idag ska vi ut och kolla på kyrkor och promenera på Las Ramblas. I förmiddags har vi solat, det var runt 20 grader så det var riktigt skönt!

Ut på nya äventyr nu, ni får bilder från Camp Nou senare! Puss


Barcelona

Hej! Har varit framme ett tag nu, installerat oss lite och sitter och pratar om en massa saker. Snart ska vi ut och äta någonting och vi har varit ute en snabbis och tog ett pardans bilder på området där vi bor.


Vamos

Nu drar vi! Mot Kastrup där flyget tar oss mot Schweiz för att mellanlanda där och sedan vidare mot Barcelona!


Nerviosa

Sitter just nu och skriver på min samhällsuppgift för fulla muggar, ska försöka bli klar idag hade jag tänkt. Därför har jag tatt på mig tänkarhatten en stund. Jag ska hinna med att packa också eftersom jag och Annie drar inatt! Mot Barcelona.

Jag kan inte förstå att jag ska tillbaks till mitt älskade Spanien imorgon. Spanien är som många av er vet som mitt andra hem, att få komma tillbaks dit är det mest underbara som kan hända mig. Jag är så lycklig så jag tror jag dör!


Helgen

Hej!
 
Har varit fullt upp på sistone, jag har varit i göteborg ett par dagar med två klasskompisar, vi har varit på Hvitfeltska gymnasiet i göteborg. Där var vi på en s.k "medborgardialog" då vår SO-lärare anmälde oss till det. Vi diskuterade olika frågor angående EU. EU-kommisionären Cecilia Malmström var också där, så hon tar med de förslagen vi lade fram tillbaksparlamentet.
 
Idag blir det från och med nu bara en massa plugg, ska ha skrivit en lång uppsats typ tills imorgon så jag måste skriva på som aldrig förr nu.
 
(Idag är det även bara två dagar kvar tills jag och världens bästa Annie drar till Barcelona!)
 

I'm so excited

Hej! Haft ett par väldigt upptagna dagar så hann inte blogga på varken fredagen eller igår. Jag har hunnit med att umgås med fina vänner, pluggat, varit ute på ett jäkla äventyr, (en tretimmars promenad till mellby) jag har varit iväg igår kväll.

Och nu har jag nyss bestämt med kusinen att jag och min fina kompis Moa drar upp till Gbg ikväll och sover hos henne inför nya äventyr i götet imorgon.

Vi ska på en ungdomsträffdag som handlar om hur ungdomar kan påverka EU. Vår EU-kommissionär Cecilia Malmström kommer dit också. Det ska bli riktigt spännande att prata med henne!

Men nu ska jag i alla fall skriva klart en kemilabrapport. Kram på er!


Together alone fika

Hej! Var nyss kommit hem, varit i stan idag med ett gäng från klassen! Vi fikade på skånskan, hjälpe en kille i klassen att köpa blommor till sin tjej, så gossigt! Vi har även ätit glass på donken och ja... Vi hade det riktigt trevligt!

Sen bestämde jag och Felicia att vi skulle köra en liten alla hjärtans dag myskväll så jag ska ner och möta henne vid tåget nu vid kvart över sju! Så jag tar en liten promenad ner dit snart!


Outfit

Morsning!

Skulle in tillskolan tidigt i morse men jag orkade inte gå upp vid 6, så jag vaknade vid 8 istället. Vi hade sovmorgon till 10 så jag har nyss kommit till skolan och måste skriva en labrapport i kemi nu innan vi börjar. Ni får en bild på min outfit för dagen sålänge.


Snapchat?

Var hos studievägledaren innan, valde inriktning och individuellt val osv. Det blev naturnatur och sedan valde jag spanska4 som individuellt val. Jag har som mål i livet att kunna tala spanska flytande och vill även arbeta med något internationellt, så jag ger inte upp. Valde även att läsa engelska 7 redan i 2:an istället för 3:an.

Nu väntar jag bara på att få gå till träningen, blir zumba ikväll! Sålänge skickar jag bilder till folk på snapchat! Riktigt roligt!


Pluggish

Hej! Var uppe med tuppen idag, vaknade vid 05.50 och var hur pigg som helst! Bestämde mig för att strunta i sovmorgonen och dra in till skolan i tid, så här sitter jag nu. Ensam. Och pluggar.

Men jag ska inte ta av min dyrbara pluggtid till att skriva så ni får ett par bilder för stunden.


Oh no! Keep going.

Tha picture says it all...


Här ska det firas!

Hej! Haft min muntliga spanskaredovisning idag, gick riktigt bra, fick till och med ett A!

Så efter skolan firade vi med jordgubbar! Riktigt mysigt, men nu ska jag åka hemåt! Sitter just nu på bussen påväg hemåt, sen blir det plugga debatt!


Nightynight

Kom nyss hem typ... Men är för trött för att tänka, så jag säker godnatt!


Tågis

Hej!

Äntligen påväg hem! Har inte hunnit skriva nått idag, Blev en sen dag. Har bland annat fikat och kollat på twinsens gymnastikträning. Nu var jag riktigt hungrig så köpte mig en god fralla och apelsinjuice på pressbyrån.

Drygt att tåget var sent också! Haha


Bort med all skit

Har äntligen fått bort alla skräpkoder så jag kan ha min gamla design igen. Det var något i nästan alla inlägg från Januari som kränglade så jag har fått radera typ 25 inlägg nu.
 
Det funkade i alla fall så nu är jag glad!

Estudiamos

Hej! Vaknade runt tolv- halv ett nån gång och kände mig riktigt utvilad! Så vi drog och köpte lite frukt och sånt till ikväll då mamma ska ha lite gäster. Passade även på att göra lite frozen yoghurt som jag tänkte att man kunde ha till fruktsalladen ikväll.

Nu sitter jag i alla fall och försöker skriva en text på spanska som vi ska berätta muntligt imorgon, sen ska jag göra lite kemi, projekt pch försöka hinna med engelska också! Så nu försöker jag ta ut lite stödord från texten. Syns det att jag gillar markeringspennor eller?


När man har tråkigt så..

Var riktigt uttråkad så jag passade på att fixa en ny video, pratar om saker som får mig att må bra och vad jag har varit med om tidigare på grund av min sjukdom.


EGO

Hej! var ju som sagt på bio igår med några från klassen. Vi kollade på filmen Ego. Den var hur bra som helst, en riktigt fin film var det!

Jag kom hem rätt sent igår och gick direkt ut och gick en runda med Lisa och Jonna, sen när jag kom hem gick jag och lade mig direkt, jag var helt slut!

Nu har jag precis duschat och måste skriva lite spanska. Vi har muntligt snack på måndag så jag måste skriva klart det.


Disney nostalgi

Hej! Skulle egentligen hem och tagit det lugnt ikväll men istället har jag stannat kvar i skolan med Elin, Olivia och Ofelia. Så ikväll ska jag Elin och Olivia kolla på filmen ego på bio!

Vi har precis kört inte nudda golv i hela klassrummet och så har vi lyssnat på Disney! I alla fall ska vi dra oss mot stan nu för att äta!


No beef

Hej! Dags att sova men fick massa energi från gymmet nyss så det är lite svårt. Köttat som in i bänken nu och jag känner redan träningsverken, gött att vi ska gymma imorgon på idrotten också! Är faktiskt riktigt taggad!

Men för att jag inte ska missa allt imorgon och ens komma upp ut sängen så får jag nog säga godnatt nu!


Kusinvitamin

Vi säger hej


Matte

Hej! Slutar om fem minuter, orkar inte jobba mer matte så skriver här istället! Märkte att mitt förra inlägg publicerades vid 12.40 fast än jag skrev det 7 imorse... Skumt! Haha

När jag kommer hem blir det att fika med kusinerna! Mysigt! Och plugga kemi också, ännu mysigare!


C'est la vie

Hej! Försov mig imorse igen, men jag hann ändå med att fixa allt som ska göras på morgonen. Så nu sitter jag på bussen, softar lite! ... Eller inte, jag håller på att somna och ser ut som ett vrak, lite i alla fall.

Nu ska jag dunka musik och sova påväg till skolan, ha en bra dag!


Dance til u die

Hej! Försov mig imorse, sprang till bussen och började plugga inför provet. Det gick faktiskt bra, det var svårt men jag skrev på allt och det känns bra i magen, än så länge i alla fall!

I eftermiddags har jag softat med världens bästa Louise och syrran, hur mysigt som helst och vi stekte bland annat pannkakisar och snackade en massa. Nu har jag pluggat kemi, fattar inget så nu tar jag en paus och drar till Zumban med Lisa!

Bytte bakgrundsbild på mobilen för ett par dagar sen, keepin' the motivation on top!


Buenas noches

Hej! Äntligen pluggat färdigt för provet imorgon. Satt först i bibblan i ca 4 timmar efter skolan med Amelie, Anton och Lisa, riktigt mysigt faktiskt!

Sen efter det var jag så duktig så jag begav mig ut i snöstormen på en Powerwalk med andra Lisa, dock bara 30 min eftersom jag körde all in på biologi och kaffe resten av kvällen.

Nu är jag i alla fall grymt trött och har massa överenergi så jag ska köra igenom de svåra biologiorden en gång till och sen blir det natti.

(Pluggade så hårt att det jag skrev på handen fastnade i pannan, så nu står det officiellt biologi i pannan på mig)


Biologi och skallebank

Hej! Hade ont i huvudet konstant igår så jag gick och la mig vid sju, vaknade sen klockan sex imorse av att jag hade kramp i armen igen, I Can feel the luck.

Men bra att jag vaknade i tid för istället för sovmorgon till tioöring jag superduktig och åker in i vanlig tid och pluggar biologi i två timmar istället!

Efter skolan ska jag på mattecentrum och plugga ännu mer så det blir en elva timmars lång skoldag idag!

Och här är min outfit för dagen, skulle vilja ha mjukisbyxor och en gosig tröja eftersom jag känner mig lite halvbra men man mår bättre om man känner sig fräsch.


Ny vecka, ny månad, nytt liv

Idag börjar jag mitt nya liv, dags att starta om från noll. Nu är det jag som bestämmer och jag låter INGEN trycka ner mig från och med nu.


Inspo


Fight for fit!

Nu jävlar kör vi! Taggar beachen 2013.

Tar tag i allt igen, färdigläkta fötter så nu kör vi! Drar till gymmet nu.


Crazy night, crazy pics

Lite festisbilder sen igår, jag hade riktigt roligt och vi har bland annat dansat just dance 4, tango, balett, stekt bananpannkakor, badat i vårt badkar och fått lite konstiga småskador och blåmärken lite var som helst.

Ville bara passa på att säga att jag har världens bästa klass!


Veinte dias

Hej! Trött idag efter gårdagens bravader, har haft riktigt roligt och efter de sista åkte hem idag då drog jag med pappa till brandstationen för han skulle tvätta bilen och skriva ut biljetter till Barca-Sevilla när vi ska till Barcelona om 20 dagar idag!

Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen med pappa, sen ska jag ut och gå en runda med Lisa! Men jag får sluta skriva nu och kolla vidare på detta!

 


Gofika

Hej! Hade bästa kvällen på länge igår, klassfest med bästa klassen någonsin!
Vi har trillat så vi är helt blåslagna, har badat, dansat just dance, stekt bananpannkakor, stått på händer, kört sanning/konsekvens, sprungit runt barfota i snön runt huset osv! Galet!

Lägger upp lite bilder som inte är helt galna sen, Vi vill ju inte skämma ut oss! Haha

Nu sitter vi på Cecilias i stan och tar en fika, riktigt mysigt! Snackar om kvällen igår och allt roligt som hände!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus