Haul

Fick unnat mig lite nya kläder igår, lade dock inte märke till att allt var koralligt/grått. Jag drogs väl till de starka färgerna!


The vampire diaries

Fortsätter serietittandet genom eftermiddagen med mitt påskägg och ice coffee, är galet trött idag och jag kommer sova som en stock ikväll!


Mar. 29, 2013

Hej! Första dagen på lovet och jag var uppe vid 07:00. Vi hade fotbollsmatch med småtjejerna och jag måste säga att de har blivit grymt duktiga!

Dagen idag blir lugn, har kollat på the vampire diaries sen jag kom hem och ska laga lite mat med syrran nu.

Glad påsk på er förresten!


LOV

Även fast jag tappat bort mitt busskort, min surfplatta gått sönder och min väska brakade ihop i stan är jag så galet glad! Det är ju trots allt lov! Har nyss varit på fotbollsträning för tjejerna, de har träningsmatch med samling 08:15 imorgon så det blir att sova i tid ikväll.


Mar. 27, 2013

Vilken bra dag igår alltså! Var på gymmet på morgonen, Fick B på matteprovet som jag trodde jag skulle faila på, vi käkade gott i stan och vädret var underbart!

idag känns det nästan som om vädret är ännu bättre, inte ett moln på himlen! Är rätt trött nu efter skolan. nått hände med uttaget i väggen inatt så mobilen laddades inte och stängdes av, så jag vaknade en kvart innan bussen gick. Men sen har det bara gått uppåt, fick A på samhällsuppgiften jag slet som ett djur med och jag älskar livet så sjukt mycket just nu! och jag struntade i alla sovmorgnar denna veckan och tränar innan skolan istället. Så gymmade med ett par tjejer i min klass innan skolan, sen slutade vi halv två. Så nu i eftermiddags kom jag hem och plugga lite innan jag och lisa drog på zumba ikväll. Man får så mycket mer energi av att träna!


One last show

Hur kunde jag glömma att det var inatt Swedish house mafia spelade deras sista konsert någonsin?! Hade tur att Annie påminde mig så jag fick ställt klockan och kollat på det allra sista uppträdandet av shm, mina favoriter!

We came, we raved, we loved. One last time!

Man får dock lite separationsångest, hehe


Got a secret, can you keep it?

Hallå!

Blev inte så mycket skrivande igår! Vaknade, gick på zumba och åkte sedan till Annie för att fixa mig där innan vi skulle dra vidare. Vi skulle på en överraskningsfest för en kompis så det var typ top secret. I alla fall så var det riktigt roligt och jag träffade mycket nytt folk, sånt tycker vi om! Hade i alla fall grymt roligt och det var en toppenkväll. Idag består dagen utav att plugga lite matte, söka sommarjobb och kanske städa garderoben beroende på om jag orkar!

(Tog knappt några bilder själv igår, vilket är väldigt ovanligt mig, så jag snodden bild från en kompis Instagram!)


T.G.I.F

Äntligen helg! Sjukt glad idag, imorse hade vi fys-test på idrotten! Hade gjort en grymt bra förbättring på nästan alla moment, det känns bra att kunna känna att träningen lönar sig. Så efter skolan drog jag faktiskt till gymmet och lättade på lite till! Jag är på topp just nu och inget kan sänka mig.

Blir en lugn kväll ikväll, har varit på en liten promenad med min fina Lisa och nu sitter jag och kollar fotboll. Kommer dock inte från kemilabrapporten som ska in innan 00.00, men jag är klar om Max 10minuter så efter det tar jag helg.


Lyxfrulle

Usch... Jag var inte pigg imorse, kom knappt upp! Men som tur är var det ljust ute så det var bara att dra sig från sängen. Men eftersom vi har idrott nu på morgonen blev jag klar snabbt och kunde spendera lite extra tid på att fixa frukosten. Gott blev det i alla fall, jag äter havregrynsgröt varje morgon men det är gott när man får lyxa till den lite så den smakar något i alla fall!

Nu är jag på bussen påväg till Halmstad. Vi har fys-test nu på morgonen så jag hoppas jag har förbättrats sen förra gången... Annars är det riktigt illa! Haha, sen ska vi skriva en comparative essay om de två böckerna jag läst innan. Och juste... Vi har 2h 40min projekt också. Någon kommer var trött ikväll!


Nedräkningen har börjat!

Känns som om det enda jag skriver om här är resor... Men jag är en person som älskar att resa, mitt mål i livet är att ha besökt så många platser som möjligt och upplevt så mycket som jag bara kan. Men just denna resan är en annan grej, jag åker ju på klimatvårdsresa varje år för att sola bort min psoriasis, så det är ingen vanlig solsemester. Solen är min medicin och jag hade oturen att hamna i Sverige och för att kompensera det får jag se till att resa ofta. Jag kan ju i alla fall säga att klimatvårdsresorna jag har gjort är det bästa jag gjort i mitt liv och utan dessa resorna hade jag inte varit samma person.


Healthy cookies

För ett par dagar sedan hittade jag ett recept på nyttiga kakor som endast består av 3 ingredienser. Jag provade att göra de idag så jag tänkte dela med mig av detta goda recept!
 
Jag har kommit igång bra med min träning nu och jag ska försöka fortsätta äta så nyttigt jag kan, har väl försökt göra det i en månad nu och jag tycker det går riktigt bra. Men ibland känner man att man behöver något sött och så finns det en stor risk att man tar lite glass, chips eller kakor. Det är väl okej att äta ibland, men inte allt för ofta och helst inte varje dag. Men alternativet är ju då att göra dessa goda kakor som man i stort sett skulle kunna äta som frukost, mellanmål och ta en till lunch... För ja, det är faktiskt inget onyttigt i de.
 
Ingredienser:
2st normalstora bananer
2½-3 dl havregryn (beroende på hur stora bananerna är)
Valfritt tillbehör:
Ex.vis bär, nötter eller frön.
 
 
Vad vi nu kommer göra är att först skala och skiva bananerna i en skål. Sedan mosar vi de till en puré. Den ska vara så klumpfri som möjligt. Efter detta mäter vi upp havregrynen och häller i purén. Sedan är det bara att blanda ihop. Vill du inte ha något tillbehör som nötter osv är du klar nu.
 
 
Vill vi ha något extra i kan vi blanda i detta nu, jag valde att hacka ca 1dl mandlar och hälla i.
 
Rör ned mandlarna och klicka upp kakorna på en plåt.
 
Ställ in de i ugnen på 200 grader i 15 minuter. Tag sedan ut de och du är klar! 
 
 
 
 

Sleep

Somnar när som helst, ska upp tidigt och åka in till skolan för att gymma lite innan skolan, så jag drar upp runt 6, känns bra faktiskt! Ikväll var jag ju som sagt på föräldramöte för fotbollstjejerna... Och jag lade märke till hur mycket jag har saknat det på senaste tiden då jag inte har haft tid att träna de pga skolan, men nu tar jag tag i det igen och ska försöka träna de så ofta som möjligt!

Jag är helt galet förväntansfull inför de närmsta månaderna innan sommaren, och vi ska inte ens tala om hur mycket jag längtar tills sommaren... Men tills vidare är det enda jag kan göra åt saken att drömma om den, vilket är precis vad jag ska göra nu. Godnatt!


Dagdröm

Hej! Sitter på bussen påväg hem, slutade runt två idag och eftersom jag har fixat gymkort i halmstad nu stannade jag och Amanda och gynnade lite. Känns lite roligare än att gymma på brandstationen som jag gjort innan. Nu är jag påväg till Jacob för att plugga lite spanska, sen ska jag iväg på föräldramöte för fotbollen och de tjejer jag tränar där.

(Sjukt god drickyoghurt förresten!)


Måndag

Fått tillbaks kemiprovet idag, gick helt okej. Gjort ett två timmars långt matteprov, gick helt okej. Slutat lite tidigare än vanligt, helt okej. Dock lyssnade vi på en föreläsning om fältbiologer... Nej jag vet inte vad det är för något, den var INTE okej! Har ätit lite och ska nu skriva ett arbete om ergonomi i arbetslivet.


Done!

Äntligen klar! Känns rätt skönt att ha städat upp allt, rummet känns större! (Och det är riktigt positivt eftersom jag hatar att mitt rum är så litet)

Så ni får ett gäng före/efter bilder!

(Sminket och nagellacken gjorde jag inte så mycket vid. Och ja, jag vet att jag har ÖVERDRIVET mycket smink och nagellack, men det var det enda jag lade mina pengar på för nått år sedan! Haha jag var en riktig no-lifer)

 


Late night cup-song

Jag är hur omusikalisk som helst när det kommer till instrument... Jag kan väl sjunga om jag bara vill, men jag har aldrig vågat sjunga seriöst inför någon, kanske tre pers som hört min sångröst, så jaaa.. Haha njut av den dåliga cup sången! Puss på er!


My escape from reality

Hej! Har fullt upp idag, städning har stått på schemat sedan klockan 11! Har inte så mycket för mig ikväll, har varit riktigt lugnt på sistone. Har inte varit ute på över en månad, men det känns rätt skönt ändå! Ska även ut och promenera en runda sen, men först måste jag städa klart. Om jag ens blir klar idag! Haha

Jag har i alla fall rätt mysigt när jag sitter och rotar genom allt och lyssnar på musik. Jag hittar massa gamla grejer som jag har glömt fanns! Som min gamla minilaptop till exempel, 7 par hörlurar och 17 par solbrillor... Jag har alldeles för mycket grejer!


Coming closer

Hej! Har varit en rätt konstig dag idag, jag vaknade runt tre inatt med kramp i axeln! Visste inte vad jag skulle ta mig till och ville typ bara bryta ihop i gråt! Men somnade i alla fall en halvtimme mellan fem och halv sex, sen vaknade jag med samma smärta igen, inte en bra dag på en Fredag.

Kändes som en rätt onödig skoldag idag, vi hade inte nån engelska och jag var bara allmänt trött, sen var vi på en uf mässa i arenahallen också, men det var inget jättespeciellt. Ikväll har vi i alla fall varit och firat lillkusinen som fyllt ett år! Men nu ska jag fortsätta kolla på Anerican pie med Broren min, godnatt

Jag bjuder på lite superkonstig natthumor, haha jag är för trött för att tänka!


Just listen

Hej! Har varit hemma från skolan i virka en timme nu, har suttit och läst min bok (och käkat frystorkade jordgubbar, så sjukt gott!) som ska vara klar tills imorgon, så självklart när jag bara har lite kvar får jag reda på att arbetet vi skulle skriva imorgon är framflyttat en vecka! Så sjukt glad att jag slipper ligga hela natten och läsa, igen. Jag fick inte jättemycket sömn inatt eftersom jag låg och läste.

Nu ska jag läsa lite till i alla fall och sen ska jag nog iväg och träna!


Slut

Hej! Var en rätt normal dag i skolan, dock skulle jag cykla hem från tågstationen när jag kom från Halmstad. Det var ju inte lite snöstorm om man säger så! Haha. I alla fall kan jag ju säga att jag såg ut som en misshandlad panda när jag kom hem. Sminket hade runnit och mitt hår ska vi inte ens tala om.

I kväll har jag varit och tränat i stort sett hela kvällen, så kom hem från zumban för ett tag sedan, duschade och drog på mig pyjamasen. Jag har bryggt mig en kopp kaffe och förbereder mig inför att läsa min engelska bok som ska vara färdigläst på fredag. Bara 300 sidor kvar!


Depressed

Vaknade i morse... Vevade upp persiennen och såg att där var minst 5cm snö. Sånt blir man inte glad av att se, speciellt inte när jag har trott att våren äntligen var här och när solen lyser varje dag. Jag blir verkligen deprimerad. Kallt, snö, slaskigt, och det gör ont. Jag vill verkligen inte ha mer vinter...

Ska i alla fall åka till skolan nu, ännu mer deprimerande med tanke på att många av mina vänner har studiedag idag.


Visca el Barcelona

Att kolla på den bästa fotbollsmatchen på länge efter att ha kommit hem från skolan halv 9 är inte helt fel! Speciellt inte när det blir 4-0 till Barca mot Milan! Fattar ni att detta är en så grymt viktig match och så är Barca så otroligt taggade så det finns inte! Galet hur bra de spelade!

FC Barcelona, jag har inte ens några ord!


Min galna vecka! Glad att jag lever

Jag körde ju som sagt nästan in i ett träd i förra veckan, det hände en massa annat galet också så jag förklarar vad som hände och att jag lever! Haha


Heavenly

Gjorde typ världens godaste tortillawrap till middag! Så enkelt men så gott!


Studiedag

Hej! Fick en välförtjänt sovmorgon i morse, så underbart att slippa gå upp vid sex som jag gör i vanliga fall på måndagar! Trodde jag skulle sova tills typ nu, men vaknade i hyfsad tid ändå, tog en varm dusch, gjorde lyxfrulle och hämtade sedan en cykel hos farmor. Jag fick dock en liten chock över hur isande kallt det var ute.

Nu ska jag plugga lite matte... Vi har prov på onsdag så jag måste verkligen se till att inte kugga! Har även gjort en enkel kaffedrink av is, mjölk och kaffe! Underbart god! (Smakar som starbucks frappuchino)


Sunday

 
Dagen idag har gått åt till att plugga, har natteprov i nästa vecka äsch jag tänker INTE faila. Sen har jag ju typ 500 sidor att läsa i min engelska bok tills på fredag! Tur att man är ledig imorgon i alla fall!

Filippa har fixat frippan

Fixade håret igår, toppade bara det och fräschade till utväxten med lite slingor. Dock är det inte fixat på någon av bilderna, och ja... Jag har så rakt hår, på före-bilden hade jag haft det uppsatt och på efter-bilden har jag bara torkat det.


Internationella kvinnodagen

Hej!
 
Idag har det varit en galen dag. Vi har inte haft några vanliga lektioner i skolan, utan vi har på vår skola haft en samarbetsdag med massor av workshops för alla tjejer. Eftersom majoriteten är killar på Kattegatt (av ca 1400+ elever är endast 350 tjejer) ville de ägna en speciell tanke till tjejerna, vilket jag inte fattade poängen med först så jag hade ställt in mig på att det skulle bli riktigt tråkigt.
 
När vi kom dit i alla fall så började vi med att skruva av däck på bilar, det var oväntat att det ens skulle vara det minsta spännande, men det var det... Faktiskt. Sen efter det gick min dag utför. Vi skulle nämligen få prova att köra lastbil! Ja, jag sa det... Lastbil. Alltså en typ 20 meters lång sak med släp och hela köret, Jag som inte ens har kört moppe skulle alltså klara av detta. Lätt tänkte jag, för jag menar... Hur svårt kan det egentligen vara?
 
Vi började rulla... Och ja, det var lite guppigt, men lättare än vad jag trodde. Tills vi kom till en skarp sväng. Jag svängde lite för sent, lite för lite och ja, innan jag visste ordet av det var jag en meter från ett TRÄD!  Så resten av dagen har jag skrattat som in i, jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Jag fick världens chock!
 
Efter denna lilla incident skulle vi lära oss lite om kroppsspråk, det gick bra... men sen kom vi till självförsvarsrummet. Ledaren för jujitsun som det var ville att jag skulle vara "försökskanin", jag hade väl inte så mycket val med jag ställde upp för laget och hon skulle typ övermanna mig. Helt plötsligt hade hon ju slängt ner mig på golvet, och där låg jag i ett skrattanfall! Utöver detta skulle vi måla starka ord på väggen i korridoren, tror ni inte jag kletar ned min vita iPhone med svart målarfärg?! På föreläsningen vi hade mot dagens slut gick allt bra i alla fall!
 
Men jag lever, och har skrattat mycket, det är det viktigaste!
Maravillosa var ordet jag skrev på väggen, det är spanska för underbar. Sen skrev jag Volando libre som betyder flyger fritt. Det är ord som berör just mig, och det var syftet med väggmålningen!
 

Isaberg

Har varit och åkt skidor i Hestra med skolan igår, så vi var på skidanläggningen Isaberg och åkte hela dagen. Egentligen skulle jag haft sovmorgon men vi skulle åka från Halmstad redan vid 8, så jag fick släpa mig upp i tid. Vi skulle egentligen också slutat vid två, men jag var inte hemma förrän tjugo i sex. Jag var sedan tvungen att gå till träningen vid tio över sex, tränade i två timmar och kom hem kvart över nio. Efter det pluggade jag hela kvällen/natten. Vi hade typ världens svåraste Kemiprov idag... Det gick dock förvånansvärt bra!

Just nu så försöker jag skriva klart en spanskauppsats om vänskap och kärlek som jag ska lämna in kväll, sen ska jag försöka sova.




Feeling the chemistry

Slutade tidigare än vanligt idag och jag gick inte på mattecentrum. Så jag tog bussen hem tio över två och mötte sedan upp Lisa på Osbeck. Var längesen jag pratade med henne så vi gick hem därifrån sen och snackade om lite allt möjligt! Efter det har jag bara pluggat, vi har Kemiprov på torsdag på jag sitter och pluggar kemiska beräkningar för fulla muggar.

Jag var även nere i stan en snabbis men mamma och syrran för att handla lite tills imorgon, vi ska åka skidor i Hestra med alla NA-ettor.

Nu ska jag fortsätta plugga så jag inte failar totalt på torsdag! Kraaaaam. (hittade världens gosigaste bild innan, erkänn gullig?!)


Frukost

Hade sovmorgon imorse och vaknade inte förrän 7. Så jag har tagit det lugnt, fixat mig och gjort en god havregrynsgröt med kakao i, riktigt gott! Nu strax ska jag ta en promenad ner till tågstationen och ta tåget till skolan. Jag känner inte för att åka buss, för det tar så lång tid, plus att jag måste vänta i skolan i typ en timme innan vi börjar.

Så eftersom tåget tar 10 minuter är det mycket bekvämare. Dock bor jag nån kilometer från tågstationen så det blir att gå dit eftersom bussarna går konstigt och sånt.

Nu ska jag kila, ha en bra dag!


Bästa måndagen på länge

Hej!
 
Var för en gångs skull uppe i tid idag. När jag vaknade vid 6 var jag rätt utvilad och inte alls så seg man brukar vara på måndagar. I vanliga fall har vi 2st mattelektioner på måndagar dessutom och såklart var vår lärare sjuk. Så vi fick extra lång lunch och drog till stan och käkade kinamat, det var välbehövt. Och efter 8 timmar är jag fortfarande proppmätt, haha. Efter skolan hängde vi ett tag i stan innan vi tog tåget hemåt.
 
Nu sitter jag och försöker skriva en uppsats på spanska, vilket går lite segt. Man ska skriva om sin bästa vän (vafan?, hur ska man avgöra det om man inte har nån solklar?) och sen ska man skriva om sin idealiska drömpartner.. (Hmm, okej. Det var ju lätt som en plätt! Eller?) och sist om vänskap är värd mer än kärlek. Detta ska vara på typ en sida, men känner man mig drar jag alltid vatten över huvudet och skriver typ dubbelt.
 
Idag har det förresten varit en sån underbar dag! Bra väder, inställda lektioner, god mat, varit på jättebra humör, känner mig lycklig och dessutom fick jag ett samtal om att jag kommer få åka på klimatvårdsresa på tre veckor till Gran Canaria i sommar! Snacka om lycklig!
 

Det vankas vår

Hej!

Sitter ute i den sköna vårsolen och avnjuten en gossig söndagsfrulle. Det kan nog inte bli mycket bättre än såhär! Vaknade med solsken i fönstret och ja... Jag var bara så glad idag, så jag bestämde mig för att dra påminna shortsen och försöka få lite D-vitamin i kroppen.

Jag har också två böcker på 450 sidor som ska vara lästa tills v.11 så jag får läsa på nu. (Ett extra plus till att man måste ha solbrillor på sig för att kunna se någonting över huvud taget!)


Mar. 02, 2013

Hej! Det var ett tag sedan. Jag kom hem i måndags och sen dess har jag haft full upp, jag har i stort sett bara pluggat och försöka få allt klart. Men det tar tid!

Men nu är jag i alla fall tillbaks på banan. Så nu vet ni i alla fall hur det ligger till.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus