Barnvakt

Ikväll är jag barnvakt, riktigt mysigt! Det var så längesen jag träffade min underbara Ludwig. Så eftersom jag är opererad kan vi inte göra mycket annat än att spela tv-spel och kolla på film. vi spelar My Sims Agents, det var inte igår.

Om ni känner femåringar gillar de inte att vara ensamma så jag har inte tid att lägga upp sakerna jag köpte förrän imorgon runt eftermiddagen.

Nu har jag fullt upp med att lösa mysterier med hemliga beundrare och försvunna kartor, så nu ska jag bege mig med helikoptern till högkvarteret och lösa dagens fall.

Godmorgon

Uppe med tuppen idag, min lilla bebiskusin Cesar var lite gapig i morse. Nu ska vi i alla fall fixa oss och sen rulla iväg mot Nordstan idag igen. Blir en till dag med shopping innan vi beger oss hemåt framåt eftermiddagen.

Tror jag kommer ha hyfsat ont i händerna efter två dagar med kryckor på Nordstan, haha. Jag klarar mig i alla fall och efter dessa veckorna med opererad fot kommer jag ha armmuskler av sten.

En bild från instagram, Följ mig där!! @slippisen
 

I Götet

Idag åkte jag som sagt till Göteborg för att hälsa på mina kusiner och bara mysa. Vi har varit i Nordstan och shoppat lite, ni får se vad jag köpte när jag kommer hem imorgon eller på torsdag. Har bestämt att jag lägger ut bilderna sen helgen i en sammanfattning av lovet i slutet av veckan istället. Nu har jag kollat på Snow White and the huntsman med Kristen Stewart. Den var mysig men nu är jag så trött så nu ska jag sova. Har blåsor i händerna efter att ha hoppat runt på kryckor hela dagen. Vi hörs imorgon kväll!

World Psoriasis Day

Idag är det Internationella Psoriasisdagen. Så skänk en tanke till alla 125 miljoner människor i världen med psoriasis, inklusive mig själv. Det kan vara jobbigt att leva med det ibland men jag skulle ändå inte vilja leva utan det. I så fall hade jag inte träffat allt nytt folk jag lärt känna och hade inte varit lika stark som person. Jag är stolt över min sjukdom och över alla som klarar av att leva med detta, för det är inte lätt alltid. Ingen kan döma någon för att de har utslag på kroppen. För det är insidan som räknas.

Gör ni detta och visar att ni bryr er betyder det mycket för mig och alla Mina vänner. Tack.




Monday

idag har dagen varit lite upp och ned, jag gick upp klockan 6 imorse för att åka till Helsingborg och operera min fot. Äntligen kan jag säga att operationen är avklarad, jag har väntat på denna operationen i flera år. Jag har rätt breda fötter och mitt ben våt snett i foten så nu blir men smalare när jag opererat den. Bara andra foten kvar nu!

jag kommer ha ett stort bandage i en månad nu och sen ska jag ta stygnen och sen vila i 3 veckor till... blir ett par lugna veckor framöver och jag kommer antagligen blogga betydligt mer eftersom jag inte hat så mycket annat att göra.

när jag kom hem runt 12 idag somnade jag som en stock och sov tills halv 4. Sen kom issa med cola, choklad och chips och så måste vi och kollade på Brides Maids som hon hade hyrt. Efter ett tag kom även Jacob och sa hej och sen åkte vi ut på en liten roadtrip i hans bil och körde till Donken och åt glass, det var riktigt mysigt och de gjorde min dag. Tack bästa ni!

nu ska jag kolla på true blood och sen sova. Imorgon bär det av till Göteborg och jag kommer hem på onsdag, så tills dess blir det lite tomt här om jag inte lånar min kusins dator. Bilderna från helgen har jag inte lagt över till datorn än men de kommer på onsdag!




Helgen

Min helg har varit väldigt lyckad. Jag var i Ängelholm i fredags på Bahnhof med mina klasskompisar Moa & Amelie, de sov hos mej efteråt eftersom de inte bor i närheten av Ängelholm eller Laholm. De tog bussen hem igår på förmiddagen, sen gick jag hem till issa och så hade vi det trevligt på eftermiddagen.

Vi var nere i stan och köpte töjning och solade. Sen på kvällen skulle vi iväg på en fest så jag kom hem till henne igen så lagade vi lite mat och hade förfest där innan vi drog till den riktiga festen. Den var dock hur tråkig som helst så vi var där i max 15 minuter. Vi stack hem till issa igen och fortsatte festen där!

Idag tar jag det bara lugnt och kollar på film. Imorgon ska jag operera min fot så jag vilar upp mig och försöker att inte bli nervös inför imorgon. Bilder från helgen kommer sen.

There won't be another day

Hallaoa!
 
Idag är det nog den mests glada dagen på hela veckan, jag var hur pigg som helst imorse och kom upp i tid. Idag hade vi redovisning i skolan, det gick jättebra och alla tyckte vår redovisning var jätterolig. Det handlade dock om vindkraft, men alla uppskattade det och det blev roligt. För ett par veckor sedan klättrade och och tre klasskompisar upp i ett vindkraftverk och det var hur kul som helst! Så idag redovisade vi om det.
 
Ganska skönt att bara ha engelska och redovisningar hela dagen idag. Kom nyss hem från skolan och ska snart gå och börja städa lite, jag och ett par vänner ska till Bahnhof i Ängelholm ikväll, det kommer bli hur roligt som helst!
 
Idag är det inte vilken dag som helst heller, det var sista dagen innan höstlovet och det kommer bli hur skönt som helst att bara slappa och ta det lugnt i en vecka. Jag ska dock opereras på måndag så jag kommer ju ha lite ont i början av veckan. Men inget kan hindra mig från att ha roligt, så det blir säkert ett bra lov ändå!
 
Nu ska jag städa, duscha och fixa mig osv, sen ska jag möta mina klasskompisar utanför bussen.
Have a great Friday!
 
lite bilder på mig som tramsar sig som vanligt, dagens outfit var bara en vit stickad tröja, militärsjal och mina vanliga jeans.
 

Rough day

hej! idag har det varit lite upp och ned med mitt humör, såhär trött har jag inte varit på länge.

I morse hade jag kemiprov ju, gick faktiskt bra. sen hade jag lunch och då träffade jag en kompis som skuggade en linje på min skola. Sen hade jag biologi, jag var helt slut och somnade en skvätt. Dock började.min lärare prata om européer och så nått om italienare, då vaknade jag till liv och sa: va?! italienare, vart då? haha har ju skaffat mej en ny polare. En italiensk utbytesstudent, han heter Marco. inte dumt alls med nya kontakter.

Nu ska jag i alla fall vila och kolla på true blood innan jag ska iväg och träna.

min outfit idag, sne bild dock... menmen!



Off with the head

Just nu sprängs mitt huvud av skolarbete och annat roligt...

Jag har aldrig haft såhär många prov på en gång och jag har inte tid till något alls. Så hela eftermiddagen och kvällen har spenderats åt att plugga kemi, tjoho!
Det var rätt så mycket att läsa men jag hade väldigt mycket kemi i nian så det sitter kvar en del där inne nånstans!

Nu är klockan mycket och jag ska sova, önska mig lycka till imorgon!

(En bild som mina kära klasskamrater redigerade på mig idag. Det bjuder jag på! Hehe snygg utan ögonbryn!!!)
 
FÖRE/EFTER
 

Helgen

Har haft fullt upp i helgen...
 
I fredags åkte jag hem till min kompis i Halmstad. Vi skulle på en fest och sen skulle jag sova där. Vi började med en förförfest och åt tacos och hade mysigt. Sen stack vi vidare till Tylösand, där var vi hos hennes kompis och det var nog det största, snyggaste huset jag varit någonsin! Men det var hur kul som helst och vi dansade bland annat just dance och hade mysigt! Sen skule vi dra vidare till den riktiga festen och så mötte vi våra andra kompisar och påväg dit så fick vi ett samtal om att festen var inställd så vi träffade bara allt folk utanför. Men det var trevligt ändå, att möta klasskompisar och andra vänner! (Tog konstigt nog inga bilder)
 
I lördags gjorde jag inte så mycket på eftermiddagen när jag kom hem från Moa, Min kompis Annie körde hit på sin motorcykel och sa hej en runda. Sen på kvällen så var jag på en fest hos Isabells pojkvän Jacob, det var hur kul som helst och ja... en riktigt lyckad kväll. I alla fall för min del!
 
I söndags pluggade jag hela dagen inför ett stort matteprov vi hade igår, det gick lite sådär, men vi får väl se. Igår efter skolan kom issa till mig och vi och två andra kompisar tog bussen till halmstad för att kolla på bio. Vi kollade på paranormal activity, Ja jag kan inte säga mer än att popcornen flög och att jag började gråta... När jag och issa kom hem somnade vi hur snabbt som helst.
 
Imorse försov vi oss en skvätt men vi hann i alla fall med bussen! Skolan idag var helt okej och i eftermiddags åkte jag , Jonte och Issa ner till stan och åt kyckligrulle, Gott var det!
 
Nu ska jag sova för jag är hur trött som helst.

fiesta

kom hem från skolan vid tre, helt slut efter att ha boxats på idrotten så jag halvsov påväg hem! nu ska jag i alla fall dra till min kompis i Halmstad om ett tag, blir fest ikväll och sen sover jag hos henne.

Min outfit kommer upp senare ikväll eller imorgon, vi får se! nu ska jag i alla fall fixa färdigt och packa innan jag åker.




dagens outfit: no makeup jeans och ett vitt linne med guldig spets i ryggen, syns dock inte! sen min mössa eftersom mitt hår var äckligt och ofixat och ett guldhalsband.

Trött som aldrig förr

Kom hem från skolan för några timmar sedan men jag var tvungen at plugga ett tag. Har engelskläxa som ska lämnas in på söndag.. Ja, söndag. Dock lämnar jag in den via internet.

Ikväll ska jag i alla fall iväg med min familj och fira min mammas kompis födelsedag. Det blir inte något speciellt utan vi ska bara dit och äta och ha det roligt! Vi får se om det blit nån annan outfit än vad jag hade innan idag. Har bara linne och mjukis nu.

Nu ska jag dra och fixa mig, Ha det!


My day

Det blev ganska stressigt i morse så jag hann inte lägga upp outfiten, men blev rätt enkelt idag med! Mössa är det bästa om man inte har tid/ork att fixa håret på morgonen. Idag slutade jag två innan jag drog vidare till nästa skola för att vänta på mina amigos så jag slipper åka bussen hem själv. så nu sitter jag här och väntar på något antar jag. haha nä jag kan passa på att plugga till mitt biologiprov imorgon, jippi. Så upp med böckerna och börja läsa är vad jag ska göra nu!



outfit of the day

Fick bli ett par vanliga jeans och en transparent skjorta idag, inget speciellt. men mitt hår var kaos imorse så jag slängde på mig min gosiga mössa och drog iväg mot skolan! Jag är hur trött som helst så nu ska jag sova. Godnatt!




Råplugg

Snacka om en lång skoldag, började i och för sig inte förrän tjugo i tio, men sen gick jag till halv fyra. Sen drog jag och ett par klasskompisar in till stan och fikade ett tag innan vi åkte tillbaks för att gå på extramatte så man slipper plugga lika mycket hemma, typ läxhjälp. men kom hem för nästan en halvtimme, tog tåget så slapp åka buss idag i alla fall, Lyx!

Nu så är det dags för mig att plugag biologi, vi har prov på torsdag så det är nog bäst att jag börjar plugga nu. Tjoho! börjar bli förkyld så det hade varit skönare att bara dra täcket över huvudet pch sova, menmen. Sånt är livet och nu ska jag öppna böckerna och plugga som aldrig förr!

Outfiten kommer upp sen!

 

(såhär kul hade jag på matten, min hjärna slutade funka idag)


outfit

dagens outfit glömde jag bort totalt, fick bråttom iväg efter maten. Men jag kan slänga in en snabb bild som jag tog strax innan jag drog iväg mot zumban!

Nu är jag hur trött som helst, allt dansande har tagit slut på all min energi men det är väl bara bra för nu ska jag fixa mig och sedan sova, har sovmorgon tills 9.40 imorgon, ska nog ändå dra in till skolan tidigare och plugga biologi. Det gick inte så bra med det innan! haha




I pluggandets värld

Eller så kan det vara så att biologi är det mest dryga ämnet i skolan just nu, vi har prov på torsdag och jag ska vara helt ärlig. Jag är inte direkt taggad. Är inte alls på plugghumör och springer istället runt i huset, dansar, käkar bilar och dricker pepsi. Lyckan som uppstår när man rotar i skolväskan och hittar en påse bilar som farmor smugglat ner där. Tack farmor!

Nu ska jag i alla fall äta och sen träna, Zumba står på schemat och jag är supertaggad. Om det inte blir så att all min energi tar slut eftersom jag hoppar runt och dansar som en dåre här hemma.
Outfiten kommer nog upp senare om jag inte somnar efter zumban eller fastnar i pluggandets värld eller något sånt kul.

Tjoflöjt!


Goodnight

 
I förmiddags blev det bara att ta det lugnt innan jag stack hem till Isabell för att fira hennes födelsedag, lämna present, bara mysa, äta tacos och sedan dra ut en runda!
 
Skulle skrivit inlägget tidigare men kom på att min mobil inte har obegränsad surf och jag som är i stort sett internetberoende har ju såklart tagit slut på månadspotten för det, men nu är jag hemma och skriver i alla fall. Har precis kollat på nån film med mamma och nu så ska jag sova, upp tidigt imorgon för att dra mig in till skolan. Dags att ladda upp för en ny vecka och se vad den har att erbjuda innan helgen kommer.
 
Vill också passa på att säga grattis till världens bästa vän! Jag älskar dig något så otroligt mycket issa, det ska du veta! Jag har kännt dig i hela mitt liv och vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Vi har alltid så underbart roligt och alla våra minnen är oförglömliga.
Tillsammans är vi oskiljaktiga, älskar dig!
 
 
 
och sist ett kollage med blandade gamla, nya och väldigt random och oseriösa bilder som jag postade på Instagram idag:
 

Hämtar ny kraft

Helgen går mot sitt slut, tyvärr! Tiden går alldeles för fort och imorgon är det tillbaks till skolan. Dags att ta nya tag och hämta kraft till ännu en vecka i skolan. Fast det är egentligen bara bra för det är bara två veckor kvar till höstlovet nu!

Kändes hur bra som helst att bara få sova ut imorse, det var något jag verkligen behövde. Idag har det bara varit en lugn och slapp dag, jag har lyssnat på musik och i stort sett inget mer än att måla naglarna. Det blev en fin ljusblå färg. Nu ska jag i alla fall ut och handla en runda med mamma så jag kommer ut i friska luften (och regnet)
Tur att jag inte sminkat mig, då hade jag nog sett ut som en panda när jag kom till affären, bud på att köpa en vattenfast mascara!
 

Free & young forever

Fick bli ett senare inlägg nu, hann inte lägga upp outfiten innan vi drog in till Halmstad för att kolla på min kompis gig som jag nämnde innan.

Det gick jättebra för henne och hon var grymt duktig! om jag bara vågat sjunga inför folk, å vad jag önskar att jag hade mage till att göra det! Dock är det bara mina närmaste vänner som hört mig sjunga seriöst men det får det snart bli ändring på!

Men här har ni den i alla fall: svarta jeans och en t-shirt med texten Free and Young forever vilket jag tycker är ett riktigt grymt citat! utanpå den hade jag en jeansväst som jag själv gjort genom att klippa av ärmarna på en jeansjacka som jag ändå aldrig använde, numera älskar jag den och använder den jämt.


(jeansen kom inte med på bilen så bra men de är bara helt vanliga svarta)

nu ska jag mysa i sängen och spela piano i min ensamhet!
Godnatt

There's nothing wrong with who you are

Äntligen helg! Känns som om det var hur längesen som helst sen jag fick sova ut riktigt.
Idag har det i alla fall bara varit en riktig slapp dag och det händer nog inte något större ikväll... Jo, jag ska och kolla på min kompis som ska spela på ett Café i Halmstad så det ser vi fram emot!

Just nu sitter jag bara och myser i min säng med ett glas icecoffee och tar en massa fula bilder, men det är sånt man gör när man inte har nått bättre för sig!



Titel:
Jessie J - Who you are

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus