mitt favoritcitat

Det finns ett citat som jag alltid håller mig till. Det speglar verkligen både mig och min personlighet, jag har som ni säkert redan vet psoriasis, en kronisk hudsjukdom som jag kommer leva med i hela mitt liv. Det finns ingen anledning för mig att dölja den. Och det gör jag inte heller, för den kommer inte försvinna bara för jag gör det. 
 
Därför är jag väldigt öppen och pratar om min sjukdom, jag ser inte ens det som en sjukdom. Jag känner mig inte sjuk, utan det jag har är ju bara lite torra fläckar på kroppen, typ som eksem. Finns inte så mycket att göra åt det. Ni får antingen acceptera mig för att jag är jag, och just jag råkar ha hudproblem. Precis som andra har finnar eller något liknande, men inte dömer ni de för det?
 
Så där har ni också ett svar om varför jag är så öppen med att berätta om min "sjukdom" men det är en del av mig.
 
Just because you hide something, doesn't mean it will go away
 


Finals

 
 
 
 
 
 
Dock har jag bara en dag kvar, men nej... Jag har ju både biologiprov, samhällsuppgift, idrottsinlämning och ett brev på engelska som ska skrivas, helst till imorgon. Trodde jag skulle ha tid till massa annat idag... Nej!
 
Just nu vill jag skjuta mig själv. Hjärnan exploderar och jag vill bara sova. Men biologiprovet har prio ett, sen engelskan ska också vara klar idag. Får bli att skriva klart idrotten och samhällsuppgiften i helgen. Tjoho!
 

 

School, kiss my ass

Kom till skolan vid 10, hade då biologi och sedan pluggade vi inför provet imorgon som kommer gå åt skogen. Skulle pluggat igår... Men somnade och vaknade imorse så jag har alltså inte öppnat boken än. Sen hade vi kemi då vi fick tillbaks kursprovet... Jag fick B!!! Kan ni fatta det? för jag är riktigt chockad... Jag som i stort sett grät innan provet började opch inte trodde jag kunde klara det, jag fick ett B! Jag är så otroligt glad så jag tror jag svimmar! Så nu får jag antagligen ett B i slutbetyg, chockerande!
 
Efter kemilektionen fick vi i alla fall dra hem. Så jag och ett par andra i klassen drog in till stan och kollade i affärer och åt glass innan jag åkte hem för att sedan handla med mammsen. Nu ska jag äntligen börja plugga ekologi inför morgondagen. 
 
Juste, börjar inte förrän 12 imorgon, har ett prov på ca en timme och sen har jag gått ut ettan, Jag kan inte fatta att jag har sommarlov imorgon! Så galet underbart! Dock har jag fortfarande en massa arbeten som ska in så det blir att plugga lite i helgen också... Känner lite som bilden just nu.
 
 

Dagens outfit

Näst sista skoldagen, firas med en somrig outfit! Yay


Personer som betyder mest för mig

 
De personer jag absolut inte skulle klarat mig utan är lätt mina syskon. Agust och Olivia heter de, de är tvillingar och de betyder allt för mig och jag vet inte vad jag skulle gjort utan mina favoriter. De är mina små änglar. Jag älskar er! 

Någonting jag älskar

Det finns så många saker jag älskar att göra, men jag tänkte skriva om vad som alltid får mig på glatt humör, oavsett hur sur, ledsen, arg eller lycklig jag är. Det är något jag gör varje dag, antingen som träning eller bara för att pigga upp mig. Någonting jag verkligen älskar är att dansa!
 
Att bara kunna släppa loss till musiken är något jag gör väldigt ofta. Sedan har jag även dansat Zumba tre gånger i veckan i tre år och jag bara älskar det! Ganska sjukt hur roligt man kan ha samtidigt som man får ut väldigt bra träning av det! All den glädje som sprids genom min kropp när jag får dansa, det går inte ens att beskriva!
 

5 sätt att vinna mitt hjärta

 • Ett stort steg till att vinna mitt hjärta är något så enkelt som att kunna få mig att skratta. Det är nog faktiskt det som är allra viktigast för mig. Att kunna ha riktigt roligt tillsammans och kunna skratta är höjdpunkten för mig.

 • Hör av dig, tjejer är ofta sånna som inte vill verka tjatiga eller vågar fråga om ni ska ses eller liknande. Ett litet sms då och då som visar att du tänker på en är allt som krävs. Det behöver inte vara svårare än så.

 • Ge komplimanger, det förgyller ens dag. Klart man inte ska säga något om mna inte menar det men jag menar att en komplimang från killen en tjej gillar gör så fruktansvärt mycket för självförtroendet. Det kan vara något så enkelt som att man har snygga kläder eller att ens ögon är fina. Det värmer inifrån och ut oavsett.

 • Nu menar jag inte att en kille ska vara jätteromantisk för att vinna mitt hjärta, för jag är väl inte heller den typen. Men jag menar att något litet nån gång ibland som är lite extra romantiskt skulle inte skada. Dock gillar jag mer när killar är sig själva och visar sin riktiga personlighet. För romantiken är inte det viktigaste. Det är fortfarande att man kan ha roligt tillsammans som spelar störst roll.

 • Visa att du är intresserad!! Detta är också något av det viktigaste. Jag tycker inte om när man försöker spela svårflörtad eller något liknande. Det leder bara till förvirring och helt ärligt talat... Vad får man ut av det? Så vill du vinna mitt hjärta får du visa ditt intresse innan jag tappar mitt!
 


Härligt jobbat

Både sanning och ironi i den rubriken. Provet igår gick sådär, kunde gjort bättre ifrån mig men man är inte mer än människa. Fick också tillbaks mitt nationella i matte igår, som det ser ut nu har jag goda chanser att gå ut med B i slutbetyg vilket jag aldrig trodde skulle hända!

Glömde min laddare när jag var hos Eddan i helgen så åkte dit igår efter skolan och skulle hämta den, men blev att jag stannade där ett par timmar. Klantig som jag är missar jag sista bussen hem så jag fick sova där, aja även fast det var väldigt oplanerat var det lite spänning i vardagen. Dock lite surt eftersom jag inte hade rena kläder, trasiga skor efter vi hade spelat fotboll och sånt. Men det gick så bra ändå!

Nu ska jag i alla fall hem och skriva min samhällsuppgift och äta lite. Uppdaterar er senare med massa skoj!


Min största rädsla

Innan jag somar halvt gråtande för jag har grov ångest inför provet imorgon tänkte jag bara skriva lite om min största rädsla. Det är inte min rädsla för något djur eller att jag är rädd för clowner eller något liknande. Jag har en rädsla som jag inte ofta tänker på hela tiden eftersom jag för det mesta är en väldigt optimistisk person. Men jag har fortfarande kvar rädslan att bli lämnad ensam igen eller att helt enkelt misslyckas.
 
Tidigare har jag varit väldigt ensam och på fritiden umgicks jag aldrig med någon. Jag blev därför hur glad som helst när jag började träffa mina gamla vänner igen och jag kände mig äntligen accepterad och älskad. Sen blir man sviken och lämnad igen. Tur att jag har andra underbara vänner som älskar mig för den jag är och aldrig vill lämna mig. Jag har ändå svårt att säga hejdå till folk, troligen på grund av detta, men också för att jag inte vill lämna de. Jag vill inte tappa kontakten med de. 
 
Sen har jag också en liten rädsla för att misslyckas. Misslyckas med till exempel ett prov, en redovisning eller att misslyckas som person. Jag kan därför få prestationsångest ibland och tror att jag gör sämre ifrån mig än vad jag verkligen gör. Det är inte heller så värst bra men det är något man får jobba med eftersom det är väldigt omedvetet eftersom jag naturligt sett har väldigt höga ambitioner.
 
Nu ska jag i alla fall sova så jag orkar med att sitta och beräkna kemi i 4 timmar imorgon bitti. Puss på er!


Vad jag faller för hos killar

Tar en snabb paus i pluggandet och kommer fatt de dagar jag missat, jag är ganska stressad i skolan just nu eftersom jag har hur mycket som helst som ska göras till nästa vecka så jag hinner med allt väldigt dåligt.
 
I Fredags skulle jag egentligen skrivit om vad jag faller för hos killar men jag hade inte tid eftersom jag kom hem så pass sent och sen gick och lade mej direkt typ. Men Jag tänkte väl ta och berätta det nu.
 
Vi alla har haft en crush på en kändis, killen vi såg på stan eller dendär söta killen i skolan. Men egentligen är det aldrig de killarna det blir någonting speciellt med. Visst, det är väl ganska sant att utsidan ger insidan en chans men det är faktiskt insidan som räknas. Det låter så sjukt klisché men det är ju faktiskt den brutala sanningen. Jag vet själv hur jag reagerar om det går en snygging förbi, men det är inte så att jag skulle kunna tänka mej något mer seriöst med den killen i slutändan.
 
Det jag mest faller för hos en kille i alla fall är väl personligheten, har han inte en bra personlighet kan man ju inte prata med honom. Sen är humorn en väldigt viktig sak, jag älskar att skratta och kan han inte få mej att skratta och skämta med mej kommer han antagligen inte ses som väldigt attraktiv i mina ögon. Det finns miljontals saker jag kollar på men jag känner att detta är det viktigaste. Man ska helt enkelt vara lite sprallig, äventyrlig och vara sig själv. När det kommer till utseendet kollar jag väldigt mycket på ögonen och håret, även kläderna och stilen spelar en stor roll. Men allra mest ögonen, de är ju som sagt själens spegel och jaa... Jag gillar ögon helt enkelt.

Unplanned moments are the best

Skulle egentligen bli en helg fylld av plugg, har 4-timmars Kemiprov imorgon men jag var i Halmstad hela eftermiddagen och fikade med ett par vänner. Sen hela förmiddagen var jag barnvakt innan jag drog iväg eftersom vi fick för oss att dra till stranden trots det halvtaskiga vädret. Så eftermiddagen spenderades på stranden och kvällen blev lugn med filmtittande. Det var väldigt mysigt och roligt i alla fall och mamma hämtade mig vid lunchtid för att åka till farmor och fira mors dag.

Nu spenderar jag resten av helgen med att plugga stenhårt inför provet imorgon. Känner att det får gå som det går, kemi är inte mitt favoritämne precis. (Plus att jag är ganska oorganiserad i pluggandet känner jag, syns det på bilden eller?)


Mornin'

Väntar på bussen till skolan i det fina vädret, kunde varit varmare men jag ska inte klaga, klockan är ju inte ens 8!
Blir i alla fall lite fotboll och brännboll på idrotten nu på morgonkvisten, haha.


Dag 8: Vart jag trivs som bäst

Det finns många platser jag trivs riktigt bra på, men speciellt en... Och det är i Spanien. Jag har sagt det miljontals gånger men jag älskar verkligen Spanien. Alla är oerhört trevliga, maten, musiken, känslan. Men franför allt vädret. Jag behöver som sagt sol för att min hud ska må bra, vilket den gör i spanien. Jag älskar att kunna spendera dagarna in och ut med att vara på stranden eller vid poolen för att sola och bada. Det finns inget bättre.
 
Det finns två ställen i Spanien som är lite extra speciella. Den första är min farmor och farfars semesterhus i staden Torrevieja som vi besöker minst en gång om året, jag har varit där nästan varje år sen jag var liten och jag känner till staden så väl. Jag känner mig verkligen som hemma, det känns liksom som att jag kommer till mitt andra hem när vi är där. 
 
 
Det andra stället har jag varit på två gånger och jag åker dit igen om 11 dagar. Det är på de klimatvårdsresorna jag gör varje år för att träffa mina psoriasisvänner och sola bort mina utslag. Att spendera tre veckor på Gran Canaria på anläggningen som heter Valle Marina tillsammans med mina fina vänner jag inte får se så ofta på grund av att de bor långt bort från mig i vanliga fall, (väldigt utspritt över hela Sverige) gör att jag njuter lite extra den tiden jag är borta. Alla minnen jag har fått på de resorna är oförglömliga och alla vänner jag fått där genom är något extra speciellt. Jag kan inte mer än att bara älska det!
 
 

Pangboomcrash

Jag exploderar typ snart lika kraftigt som en kemisk reaktion som gick åt skogen. Mitt huvud klarar inte av mer kemi. Kursprovet på måndag kommer bli ett 4- timmars långt helvete för att vara ärlig. Jag pluggar dag ut och dag in, både i skolan och när jag kommer hem. Bara idag har det väl spenderats runt 4-5 timmar totalt på beräkningar osv...


så jag tog en paus innan och satt mig vid datorn ett tag. Var lite ego och tog lite kort, sen började jag göra ett collage och vips så hade jag blå ögon också. Å vad jag önskar jag hade blå ögon ibland. Inte för att jag inte gillar mina bruna ögon, de är som sagt det jag gillar mest hos mig, men blå ögon är så speciellt på något sätt. Jag dras verkligen till det! 
 
 

Dag 7: 5 saker jag gillar och 5 saker jag inte gillar med mig själv

Hej! ännu ett såntdär alldeles för sent inlägg. Har pluggat nästan non-stop sen efter skolan med undantag för när jag var på Zumban. Kursprov i kemi på måndag är inte det jag vill spendera min helg till att plugga inför... Men så får det bli.

Idag skulle jag i alla fall berätta om fem saker jag gillar och fem saker jag inte gillar med mig själv. Alltså egentligen är det väl inte vad jag ogillar, utan mer vad jag tycker mindre om och som jag skulle vilja förbättra.

Vad jag tycker om hos mig själv:
1. Jag är alltid en väldigt glad person och kan nästan inte bli arg.
2. Jag får ofta komplimanger för mina ögon, vilket jag kan säga nog är den del på min kropp jag gillar bäst.
3. Jag är en väldigt ärlig person, jag säger vad jag tycker och det är jag stolt över.
4. Jag är bra på att organisera och planera saker för att hinna med de. (det jag vill hinna med alltså)
5. Jag är envis och ger mig inte i första taget vilket är väldigt positivt för det mesta.

Vad jag tycker mindre om hos mig själv:
1. Jag har som sagt en förmåga av att ha svårt att komma till poängen när jag ska berätta något för jag gillar att berätta allt i detalj.
2. Jag har väldigt svårt att säga nej till saker då jag är rädd för att såra folk.
3. Jag har också svårt att ta till mig kritik, tar det väldigt personligt.
4. Jag är fortfarande inte nöjd med hur jag ser ut, alltså dålig självuppfattning.
5. Jag kan inte säga hejdå till folk, det är det värsta jag vet och jag får panik över att tänka på att säga hejdå till folk för en längre tid. Börjar ofta gråta när jag vet att det kan vara länge tills vi ses igen.

Så detta var lite mer om mig. Nu ska jag sova! Ha en grym dag imorgon. Puss! (visste inte vad jag skulle slänga in för bild så fick bli dagens outfit)
 

Vad jag skulle göra om jag vann en miljon

Om jag skulle vinna en miljon kronor finns det minst en miljon saker jag skulle vilja göra. Jag älskar att resa, hade velat åka till USA då jag aldrig kommit utanför Europas gränser trots att jag reser flera gånger om året. En dröm är att åka till Los Angeles och New York framför allt, men det hade inte suttit fel att besöka andra stora städer också. 
 
Jag hade också kunnat tänka mej att shoppa en hel del. Tänk att bara kunna sprätta loss på riktigt, alltså köpa vad du vill i kläderaffärerna utan att behöva tänka på priset. Det är väl alla tjejers dröm! Okej, killars också för den delen men ni fattar vad jag menar. Annars att shoppa smink och nagellack i brutala mängder och åka runt överallt. Kanske till och med fly från min lilla håla jag bor i. Skaffa en lägenhet eller något liknande. Det hade varit en dröm att få slippa allt här!
 
Fast drömmar är i och för sej bara drömmar, speciellt sånna här stora drömmar. Men resa ska jag, oavsett om jag har en miljon i handel eller inte. Sen hade jag väl antagligen varit tråkig och sparat lite av det jag fick också. Men ja... Det var väl lite av vad jag hade gjort om jag hade haft dendär miljonen i fickan. But only got 20 dollars in my pocket. (skämt å sido, heheh)
 
'
Bilden visar att oavsett hur mycket man drömmer om något måste man också se till att göra det för att det inte bara ska vara en dröm.

What's in my bag?

Dag 4: vad som finns i min väska... Ganska random och kanske en skvätt flummigt!


Dag 5: om att bo där jag bor.

Hej! 
 
Stressig och lång dag idag, men har hunnit med att plugga massor av kemi och massor av matte. Har också slingat utväxten inför resan. Två veckor kvar idag. Två veckor som kommer bli oerhört stressiga. Har precis filmat dag 4 videon. Alltså vad jag har i min väska, så ni kan räkna med att den äntligen är uppe ikväll! 
 
Idag hade jag i alla fall tänkt skriva lite om hur det är att bo där jag bor, Laholm. Och jag tänker vara ärlig. Jag gillar inte det det minsta. Det är väl en fin stad på sommaren och det kan vara ganska mysigt, men det är väl allt. Jag har i stort sett alla mina vänner jag umgås med i Halmstad, jag går i skolan i Halmstad, jag är ofta uttråkad för här finns inget att göra och jag trivs inte i att bo i en lite håla. Jag vill faktiskt bara bort härifrån.
 
Skulle kunna skriva en hel roman om varför laholm är en fin men tråkig stad som jag inte vill bo i, men jag har nationella i matte imorgon så jag måste sova. 
 

Dag 3: mina viktigaste klädesplagg

Hej! Har som sagt varit och campat lite i helgen, har i alla fall inte haft så roligt och mysigt på riktigt länge! Vi var vid en sjö i skogen utanför Halmstad och det var förvånansvärt fint! Sen i lördags åkte vi hem på eftermiddagen och cyklade till stranden i ett par timmar. Igårkväll blev det att kolla på ESC och Jaa har väl inte så mycket att säga om det hela, vi var riktigt trötta så somnade som en stock sen! Haft en riktigt underbar helg i alla fall!

Igår skulle jag i alla fall visat mina viktigaste klädesplagg, det är utan tvekan shorts! Jag använder de året runt, överallt och istället för att ta på mig mjukisbyxor när jag kommer hem från skolan drar jag mycket hellre på mig ett par shorts. De är praktiska, bekväma och man kan använda de även på vintern med tunna strumpor. De är lätta att matcha med allt och finns i alla längder och färger och ja... Kan väl säga att jag utan tvekan inte hade klarat mig utan mina älskade shorts! Och de nästa jag vill köpa är ett par spetsshorts som på bilden ner till höger typ! (Har nog fler par men vissa är i tvätten och vissa nedpackade långt in i garderoben.)


Yay

Skulle egentligen lagt upp bilden på mina favoritklädesplagg men jag hinner inte idag. Ska iväg och tälta och det blev väldigt stressigt så jag får fixades imorgon!

Och ja, ska som sagt tälta så blir kanske lite dåligt med skrivandet. Härligt ska det bli i alla fall!

Ni får en urusel bild på min outfit för idag i alla fall! Puss på er!


Dag 2: Mina mål innan sommaren

Man kan väl nästan säga att sommaren har kommit och att det är så fint väder är jag supertacksam för! Men jag räknar Sommar som när jag kommit hem från Gran Canaria eftersom skolan är slut, vädret är fint och alla bara njuter. Innan dess har jag ett par mål som jag vill uppfylla.

 • Jag vill vara brun när jag kommer hem från Gran Canaria. Asså riktigt satans brun!
 • Jag vill spendera så mycket tid som möjligt med mina nära och kära innan jag åker eftersom jag nästan är borta från de i en månad. Även fast det är underbart att åka saknar man alla här hemma.
 • Samtidigt som jag vill umgås med mina vänner osv vill jag prestera bra i skolan det sista. Jag snackar inte om att få A i allt det vi gör i slutet, men jag vill i alla fall prestera bra på nationella i matte på Tisdag och i kursprovet i kemi. Allt annat också såklart!
 • Jag har ju som sagt blivit lite tunnare än tidigare men mitt nästa mål är att faktiskt kunna känna mig ännu mer nöjd med min kropp och vara riktigt snygg i en bikini tills sommaren. Träna är det som gäller alltså!
 • Hela poängen med att åka på min treveckorsresa till Gran Canaria är ju inte att sola och bli brun, utan att faktiskt sola bort mina eksem och kunna ha 100% fläckfria ben och armar.
 • Fast det viktigaste av allt är att njuta av allt jag gör och ha roligt.

Dag 1: 20 random fakta om mig

Andra sidan av Filippa:
 
 • Jag är så kittlig så jag kan kittla mig själv på vissa ställen.

 • Jag kan inte kolla på skräckfilmer. Jag måste ha någon som håller mig i handen i värsta fall och jag drömmer alltid mardrömmar efteråt. Kollar jag på en skräckfilm med någon kan den personen känna sig väldigt speciell.

 • Jag tycker inte om min dialekt och tycker jag låter som en dansk ibland. Blir ofta retad för min dialekt av mina vänner, speciellt hur jag uttalar R. Jag är Laholmare så det är därför.

 • Jag var rödhårig när jag var liten. Min utväxt är inte lika röd nu i alla fall. Men folk tycker det är ovanligt eftersom jag har bruna ögon.

 • Jag är ganska lättlurad, går på rätt mycket av vad folk säger till mig. Till exempel har jag trott i hela mitt liv att min pappa blev biten av en piraya i lilltån när han var i Amazonas. Eller att man kunde ha diabetes i knät.

 • Jag älskar att måla eller fixa med mina naglar och har över 150 nagellack.

 • Jag har aldrig sett mig själv som "smal" och gör inte det än idag.

 • Jag har väldigt höga krav på mig själv och vill prestera så bra som möjligt i allt.

 • Jag tål kritik dåligt och kan ta det väldigt personligt.

 • Jag har en tendens att alltid skämma ut mig, göra bört mig offentligt och klanta till det.

 • Jag tycker om att sjunga riktigt falskt för att det är roligt.

 • Tycker inte om att sjunga seriöst även fast jag kan sjunga någorlunda bra finns det mindre än 10 personer som hört mig göra det.

 • Jag ångrar inte att jag fick psoriasis för utan min hudsjukdom hade jag varit en helt annan person. Har bl.a lärt mig att inte döma andra efter utseendet på grund av det. Plus alla vänner jag fått!

 • Jag älskar när killar har riktigt blåa fina ögon. Åh!

 • Jag dagdrömmer eller fastnar rätt ofta mitt i saker så kan bli svår att få kontakten med ibland. Typ så man får skrika eller slå på mig.

 • Jag älskar spanska, vill kunna tala det flytande och brukar försöka tänka på spanska ibland.

 • Ibland när jag pratar glömmer jag vad det är jag ska säga och berättar ofta mycket i detalj.

 • Jag kan börja gråta på beställning ibland. 

 • Jag är ganska klumpig och har bl.a trillat i en pissoar när jag var liten. Ja, det var kul... (går också ofta in i lyktstolpar t.ex)

 • Jag tar alltid massvis med foton men är rädd för att se ful ut så brukar grimasera väldigt ofta för att det ska se ut att vara med flit.


  Standard Filippafoton.

20 dagar

Idag är det inte vilken dag som helst, det är nämligen bara 19 dagar kvar tills jag träffar mina vänner igen. Då menar jag inte vilka vänner som helst, utan mina fantastiskt underbara vänner från hela Sverige som åker med mig till Gran Canaria. Även fast alla inte är med varje år och man lär känna nya personer är vi som en stor familj och jag älskar de något så sjukt mycket! Det är alltid ett sånt härligt gäng och det jag tycker minst om är att de bor utspridda över hela Sverige. För det är inte bara att ses nån dag efter skolan. Men att få spendera tre veckor om året med en del av de är ganska underbart det också!
 
Så eftersom det är så lite tid kvar nu kommer jag köra en 20-dagars lista för att kunna ha en liten nedräkning typ. Det är dock 19 dagar tills jag åker som sagt men sista dagen kör jag där nerifrån!

Dag 1: 20 random fakta ni kanske inte visste om mig.
Dag 2: Mina mål innan sommaren.
Dag 3: Mina viktigaste klädesplagg.
Dag 4: Vad finns i min väska?
Dag 5: Om att bo där jag bor.
Dag 6: Vad jag skulle göra om jag vann en miljon.
Dag 7: 5 saker jag gillar och 5 saker jag inte gillar med mig själv.
Dag 8: Vart jag trivs som bäst.
Dag 9: Vad jag faller för hos killar. 
Dag 10: 5 sätt att vinna mitt hjärta.
Dag 11: Min största rädsla.
Dag 12: Någonting jag älskar.
Dag 13: Personer som betyder mest för mig.
Dag 14: Mina favoritcitat
Dag 15: De 10 första låtarna som kommer upp när jag slumpar min spellista på spotify.
Dag 16: Vad jag ser fram emot.
Dag 17: Mitt bloggnamn och varför jag skriver här.
Dag 18: Skolan jag går på.
Dag 19: Mina smeknamn och hur jag fick de.
Dag 20: Min dag i bilder.
 
 
 

Sale el sol

Älskar vädret! Det firas med att spendera en stund i solen. Dock är det ganska blåsigt.


Big day!

Heeeej!
 
Stor dag idag, intensiv dag! Fyller ju som sagt 17! Drog till skolan tidigt idag eftersom vi hade nationella prov i Engelska6. Det gick i alla fall bra och efter de två proven hade vi en liten håltimme innan vi skulle springa. Då passade min kära klass på att sjunga för mig i korridoren, så gossiga de är!
 
Precis innan vi skulle springa gick brandlarmet på skolan så alla fick utrymma och det var en massa rök osv som de var tvungna att vädra ut. Ingen kom till skada i alla fall. Milen gick i alla fall ganska bra, hade dock rätt ont i knäna men jag klarade den på strax över en timme vilket jag inte är så stolt över för jag har klarat bättre tid innan men jag gjorde i alla fall det!
 
Efter skolan gick jag med ett par vänner till Roberts och tog en välförtjänt sallad efter springturen, min underbara vän Felicia insisterade på att bjuda mig på en sallad eftersom jag fyllde år, så galet snäll!
Nu ska jag i alla fall äta cheesecake med min familj! 
 
Puss! 
 

yep

Snart dags att sova, känner att morgondagen kommer sluka energi. Men ser fram emot det riktigt mycket och försöker tagga upp mig inför att springa milen också. Det är ett evigt tjat om dendär milen men jag har verkligen gått och varit oroad/nervös/taggad/deppig för att springa den, men jag vet att jag klarar det och jag kommer känna mig grymt stolt efteråt!
 
Men nu är klockan över midnatt vilket innebär att jag går och lägger mig som 17åring. Natti!
 
 
Bilden är tagen på min födelsedag förra året, lite skillnad från hur jag ser ut nu. Så lik men ändå inte, haha!

Oh gosh I hate Mondays

Hej!

Var en ganska lång och trist skoldag idag, efter skolan kom jag bara hem och skulle plugga, men somnade efter ett tag och sov i nån timme. Har i alla fall ätit, duschat och ska packa grejer tills vi ska springa i skolan imorgon. Blir ingen sovmorgon för mig eftersom jag har nationella prov hela förmiddagen.

Är ändå hyfsat taggad eftersom det är min 17års dag imorgon så grattis till mig!


No es el beso, es quien lo da.

Efter att ha haft en galet mysig helg, underbaraste på evigheter verkligen, säger jag godnatt och taggar ny vecka med prov, springa en mil och födelsedag. Ikväll somnar jag med ett leende på läpparna! 


Lördag

Hej! Har städat hela dagen och även fixat mina naglar. Sen drog jag, mamma och syrran och tog en fika hos mammas kompis som är som min extramamma och faktiskt är min fadder. Där fick jag ett sms från en annan kompis som också varit med på gran canaria som undrade om vi kunde ses eftersom hon var nere i Halmstad på besök så jag drog hem, packade och tog bussen en kvart senare. Nu sitter jag på bussen påväg dit och försöker sminka mig lite. Haha att sminka sig på bussar är verkligen spänning i vardagen!

Så ni får en bild på mina naglar och även en bild på fina Elin som jag ska fika med nu, inte träffat henne sen i somras när jag var i Kungsbacka där hon kommer från!


New in

Sov bort halva dagen idag, kom hem runt tio igår kväll efter att ha träffat Evelina efter två år, det var hur mysigt som helst och vi fikade, pratade och kollade runt i affärer inne i Göteborg. Precis när jag sagt hejdå till henne hör jag någon som ropar Filippa, det var min vän Amelie som också var i Göteborg under dagen så vi tog tåget hem tillsammans. Det var lite kul! Sen hoppade jag av i Halmstad för mina små fotbollstjejer spelade match, de vann med 4-1 och de hade inte ens några avbytare, man blir så stolt över de!

Här har ni i alla fall dagens outfit och det enda jag fick med mig från Göteborg igår, ett nytt skärp som faktiskt inte är för stort.


Lycka, saknad och längtan

Hej vänner!

Har varit ett par hektiska dagar och jag har haft ganska fullt upp. Har haft prov i skolan och massor av arbeten att göra, dock var det ganska lugnt i skolan igår när vi knappt gjorde något annat än att måla klassrummet, det gick från spygrönt till bebisblått. Dock är det verkligen inte klart än då vi ska måla regnbåge, enhörningar och grisar på väggarna också. (Haha okej, detdär var INTE mitt förslag. Fast ganska kul ändå!)

Efter att ha haft en väldigt mysig eftermiddag/kväll igår beger jag mig äntligen till Göteborg för att träffa min saknade vän Evelina som jag var på gran canaria tillsammans med sommaren 2011, har inte träffat henne sen vi kom hem därifrån så efter två pr ska vi äntligen ses igen och ännu bättre är det att hon ska med på resan i år igen! Så om bara 25 dagar åker vi igen! Så nu sitter jag på ett smockfullt tåg där jag fick klämt mig in på ett litet hörn. Har aldrig sett så mycket folk på tåget innan, helt sjukt!

(Bilden är från gran canaria 2011)


Perfekt

Avslutar denna underbara sommarkväll med lite mys och egentid på altanen.


Outfit nr.2

Efter ett jobbigt gympass efter skolan är jag äntligen hemma och kan ut och njuta av den underbara kvällssolen innan jag ska träffa Lisa som varit på Rhodos i en vecka, får pressa in i det sista eftersom jag kommer se ut som ett lakan jämte henne!


Dagens outfit

Slänger upp en snabb dagens outfit innan jag drar iväg med bussen till skolan!


Mariposas

Hej!
 
Hoppas ni har haft en lika gossig och mysig helg som mig, för jag har verkligen njutit av det underbara vädret och underbara människor. Imorgon är det måndag igen, vilket vi inte ser fram emot. Men vi är ju lediga torsdag & fredag så det känns lite bättre då. Ska plugga lite nu i alla fall då vi har väldigt mycket tills imorgon. Puss på er!
 

Längtan

Vädret idag har ju vara varit helt underbart! Så ikväll var jag ute och hoppade på grannens studsmatta med min lillebror, galet kul att känna sig liten och göra bakotvolter och kullerbyttor!

Och att det känns som sommar är bara ännu mer underbart! 31 dagar till Gran Canaria idag, en månad tills jag får se mina älskade vänner igen! jag läbgtar något så galet mycket! Men här får ni lite failade bilder i alla fall!


Real eyes realize real lies

Mina ögon är någonting jag oftast får komplimanger för, de är nog också det på min kropp jag faktiskt tycker bäst om. Man brukar ju också säga att ögonen är själens spegel, så... Hur är min själ?


Haul

Trött efter en hård dag full av shopping. Fick köpt lite av det jag tänkt men såklart åker man inte till ullared utan att spontanshoppa lite.

Vad jag köpte: " doftljus, sportbh, joggingbyxor, proteinbars, stift, lite choklad (bästavän, herregud inte ätit choklad på 100år), mjukisshorts och hoodie, foundationpensel, ögonskuggsborste, ögonbrynskniv, pincett, lösögonfransar, läppbalsam, gelénaglar, eyeliner, svart & hudfärgad ögonskugga, seche vite, trind nail repair, ljusgult & babyblått nagellack, kaviarmanikyr.


Vamos a la gekås

Slutade halv 12 idag så nu drar jag och Annie mot gekås! (Och ja... Min mobil är inställd på spanska för tillfället, fråga inte varför!)


Good life

Avslutar kvällen med humorgalan, fotboll och fruktfat. Perfekt! Ligger och läser ett texthäfte som förberedelse inför nationella imorgon. Slutar 12 imorgon och efter skolan åker jag och Annie till gekås med mamma och syrran!


Älskade Maj!

Hej!

Första maj idag vilket jag är överlycklig för! Maj betyder sommar, sol, nedräkning till födelsedag och Gran Canaria. Idag är det 13 dagar kvar tills jag fyller 17 och bara 33 dagar kvar tills jag får träffa världens bästa vänner igen på Gran Canaria! De bor ju lite utspritt allt från Malmö till Piteå så det är inte det lättaste att träffa de ibland!

Gårdagen var faktiskt rätt lyckad i alla fall och jag hade riktigt kul! Är dock rätt trött idag så har vilat en hel del. Dock har jag nationella proven i engelska imorgon så jag måste plugga lite på förberedelsepappret vi fått inför detta. Galet drygt när man helst av allt bara vill sova. Och när man väl somnar väcker brorsan mig med sin fotbollstuta och filmar allt... Han är galen!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus