mys

Det hände inte mycket denna fredagskväll, har suttit och kollat film med lillebror hela kvällen. Vanligt Mys med Cola, popcorn och chips! nu ska jag i alla fall snart sova. Vi hörs imorgon!

vi har suttit och tagit fula bilder med! haha lika roligt varje gång, så sjukt ful!



¡Buenas dias!

just nu är klockan fem i sju och jag sitter i min säng och väntar på bussen som går om en kvart. Är så sjukt trött just nu så jag tänker försöka sova eller åtminstone vila. I skolan skulle vi som sagt ha cheerleading, ska bli sjukt kul. Jag är en gammal gymnast så jag tycker om att hålla på att volta och slå kullerbyttor, men det gör man i och för sig inte på cheerleading på samma sätt, men vi skulle ha gymnastik också.

Jag kom nyss på att det faktiskt är fredag idag, får väl se vad som händer sen då. Nu ska jag gå och dricka kaffe. Ha en trevlig morgon.










Gottigott

Hej!
Idag är det en bra dag, jag har haft en sådär vanligt rolig dag i skolan trots att jag i stort sett fortfarande är sjuk. Jag mår illa mellan varven när jag nyss har ätit och fick en stänk åksjuka¨på bussen i morse. Efter skolan stack jag och Annie i alla fall in till stan påväg till bussen, hon skulle köpa en födelsedagspresent till en vän som fyllde år idag.
 
Just nu sitter jag och äter salami och försöker få moviemaker att fungera... Det vill mig inte väl just nu. Imorgon är det redan fredag och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Blir nog en rätt lugn helg, men imorgon ska jag i alla fall vara med på idrotten i skolan för första gången på typ över en månad. Den har nästan läkt helt efter operationen så jag ska vara med när vi ska ha gymnastik och cheerleading imorgon på skolidrotten. 
 
Nu ska jag hämta mer salami och sen ska jag sova... eller kolla film, vi får väl se!
 
 
 

Sick

Hej! Jag fick åka hem från skolan i tisdags eftersom jag mådde dåligt, har fått en rejäl förkylning och filck stanna hemma från skolan idag. Så dagen idag har spenderats till att kolla film, ut och gå en liten runda och kolla film. Sa jag att jag kollade på film? hehe.
 
Imorgon ska jag i alla fall till skolan, fast än att jag fortfarande är sjuk. Men nu ska jag kolla klart på min film och sen ska jag sova. Gjorde nya naglar här om dagen också, så ni får en bild på de.
 
 
 

Thorn

Vet inte vad jag ska säga, bara att jag inte orkar göra något just nu. Jag är fortfarande lite deppig men jag försöker tänka på annat och bara ha kul. Jag uppdaterar om allt senare när jag mår bättre.

outfit



En sne och väldigt skum bild på min outfit... Men ja, det var det enda jag hade!

I don't know where I stand no more

Hej...

Det var ett tag sen. Jag vet att jag alltid kommer med en massa ursäkter om skolan och att jag har varit upptagen. Men denna gången var det annorlunda, jag har mått riktigt dåligt sen i söndags. Vi kan väl bara säga att jag och min bästa vän gjorde en höna av en fjäder, jag vill inte gå in mer på detaljer men jag kan säga att jag mått skit.

Sen i söndags har jag inte ens ätit en helt normal portion mat, sammanlagt med allt jag ätit på över tre dagar. Jag kunde ta två till tre tuggor mat och sen kände jag mig spyfärdig, jag var likblek och helt utmattad. Jag vet att det finns folk som äter hur mycket som helst när de är deppiga eller ledsna, men jag är tvärt om. Jag får inte ner en matbit, men nu är jag i alla fall på bättringsvägen och åt ikväll. Inte som jag gör normalt men betydligt bättre än i veckan.

Vi har i alla fall pratat ut nu och allt känns mycket bättre, dock har inte klumpen i magen släppt helt än. Det beror på att en annan kompis ville lägga sig i och sånt tycker jag är löjligt och vi är fortfarande oense. Så just nu mår jag så illa så jag vill bara sova och det är precis vad jag ska göra.

Det kanske blir lite lågt med inlägg resten av veckan men nu vet ni i alla fall varför.


I can't get over you until forever is through

helgen har varit lite upp och ner, har haft både roliga och mindre roliga stunder. Idag har jag varit lite depå så jag gick ut och gick en runda med en kompis och pratade ut om mina bekymret med henne. Hon förstår verkligen mig!

Nu sitter jag i alla fall och kollar på Scooby Doo och äter chips. Det är underbara gamla barndomsminnen, och det kommer alltid vara jag och min älskade Scooby.

(bild sen igår)



Outfit


söndagsmys VS måndagsplugg

Igår skulle jag äntligen lägga upp bilder sen lovet osv... Men mitt i allt dog min dator och jag orkade inte börja om. Nu sitter jag och pluggar Biologi och sen ska jag till en kompis innan jag ska med henne och kolla på zumban, jag får fortfarande lika mycket ångest för att jag inte kan vara med, Usch va jag saknar det!

igår kväll var jag och kollade på EMA-galan med mina vänner, det var riktigt mysigt. Vi käkade choklad och drack Cola. Riktigt gött! haha

Nu ska jag fortsätta plugga i alla fall!



Bild sen vårt mys igår.

arg som en varg

Ingenting går som jag vill idag. Jag skulle redigera min video men klart går det inte att öppna filen. Så jag får ta min kamera och försöka filma igen. Sen sa jag ju att jag skrev min svenska igår. Jag var nästan klar och sparade filen eftersom jag skulle fortsätta ida men självklart sparades den dumma filen inte så nu måsta jag skriva om allt. Jag är så förbannad. Vill bara kasta den dumma boken i papperskorgen och göra något roligare.
 
Så ni får räkna med att vänta ett tag med videon och jag ska ta och skriva klart den dumma svenskan nu.
här är ett gäng bilder på mig just nu. Försöker muntra upp mig själv så nu ska jag äta glass, hej!
 
 

Söta pojkar är bara på låtsas

Hej! Förlåt för att jag inte skrev något igår, men jag var hemma hos min kompis och sen hade vi lite tjejmys med vårt gamla gäng och hade trevligt hela kvällen. Just nu håller jag på att skriva min svenskainlämning som ska vara inne imorgon.

Vi har läst en bok och själv läste jag "Söta pojkar är bara på låtsas" Som är en bok som handlar om en tjej som bor i min hemstad, Laholm och går första året på gymnasiet i Halmstad. Hon går på Sturegymnasiets teaterlinje och det handlar om främst henned tonårsproblem. Vänner, pojkar och sånt som man ofta oroas över. Så nu sitter jag och citerar boken och skriver kommentarer osvosv. Inte det roligaste man kan göra en lördagskväll, men jag har mina snacks och musik så jag överlever.

Sitter också och redigerar min haulvideo från när jag var i Göteborg. Så när den är klar ska jag försöka få upp den på min blogg så snabbt som möjigt.

 

Gekås

Idag var det en vanlig skoldag, hade dock håltimme i nästan tre timmar så vi satt och kollade på roliga videos på youtube och bara tog det lugnt. Efter skolan åkte hela familjen till Ullared och shoppade så det är var jag har gjort i eftermiddags! visar vad jag köpte sen!








Home

Sitter på bussen påväg hem, haft en kort dag idag, slutade två. Ändå är jag så trött! När jag kommer men så ska jag låga mig något gott, är rätt hungrig. Hatar verkligen att åka buss ensam men så är det att pendla, Jag har bra vänner i klassen i alla fall, hade ändå inte i Laholm. man vill ju lära känna nya människor och sånt!

Musiken räddar verkligen mitt liv, vad skulle jag annars gjort på bussen? haha ibland är det inte lätt!

snart halvvägs framme så nu ska jag dunka musik resten av vägen mot Laholm!

Armcandy

Hej! sitter i skolan helt själv.. haha kul! Jag åkte med mamma imorse så jag kom rätt tidigt, börjar 9.30 idag och slutar 14.00.

Nu ska jag bege mig ut på en liten runda, jag glömde förresten mina kryckor hemma så jag ska halta iväg nu.



mina armband och klocka jag haft de två senaste dagarna!

valvaka

Så jag får väl ta och sätta mig framför tv:n och titta på valvakan, min engelskläxa var att tills på fredag följa presidentvalet och kolla hur de reagerar i USA innan, under & efter presidentvalet.

Jag hade riktigt tråkigt innan så experimenterade lite med mitt smink. Här har ni resultatet av det!




It's time to vote

Idag är det som många vet presidentval i USA. Igår har jag för mig att jag nämnde att vi har något liknande i min skola. Min klass har under några veckor arbetat med att framföra en eneg presidentkampanj, Vi har gjort leaflets, posters och skrivit tal.

Idag var det dagen med stort D, vi bestämde att hålla vårt egna val på valdagen, hur passande är inte det? Så på engelsklektionen idag höll vi tal (på engelska såklart). Jag var kandidat i mitt team, alltså stod jag och pratade för klassen idag om hur jag ville ändra Amerika. Det var hur kul som helst. Dock vann vi inte så min klasskompis Albin vann... Tyvärr, Du suger Albin. hehe. Så nu har vi en president i klassen och inte denna gången heller blev det en kvinnlig president. Men det gör inte mig något. Nästa år ska det bli ändringar på det.

Vi har också gått igenom våra matteprov idag, jag blev inte nöjd alls. Jag hade en riktigt dålig dag och sgjorde små slarvfel, menmen. Jag får nöja mig med ett E denna gången. Jag går Naturvetenskap på en skola i halmstad, rättare sagt Naturvetenskap DaVinci, vilket innebär att vi har en annorlunda arbetsform. Vi har inte några läroböcker utan arbetar utifrån en surfplatta som vi fått av skolan. Den är inte jättebra men den funkar någorlunda OK i alla fall. Om ni vill kan jag skriva mer om projekten vi gör någon gång för det är riktigt roligt och jag älskar min linje jag valt.

Nu ska jag (tyvärr) plugga lite matte, men jag skriver sen.

 
Här är vår poster. Jag försökte le medans jag hade kinden i handen så jag ser riktigt rolig ut, men det bjuder jag på. (Snygga glasögon, right? Det är riktiga men jag använder aldrig de!)
 

I don't like Mondays

Skoldagen idag blev lång, jag slutade 15.10 men var tvungen att greja med ett par saker och sen gick vi till stab för att fika. Jag Kom hem för ungefär en halvtimme sedan och ligger nu i sängen och skriver klart presidenttalet tills imorgon. Min klass ska ha en egen presidentvalskampanj och imorgon ska vi hålla tal och rösta. Det är ju också presidentval i USA imorgon med, så det passar ju bra.

Vi ska också läsa ut en bok vi själva valt imorgon. Jag läser en bok som heter "Söta pojkar är bara på låtsas". Det är en självbiografi av Moa Eriksson Sandberg. Hon är från Laholm och berättar sin tonårstid genom Sun dagbok hon skrev under mitten och slutet på 90-talet. Jag är ju också från Laholm då jg tyckte det skulle vara kul att läsa hennes biografi.

nu ska jag fortsätta läsa, Godnatt.



Söndag, sömndag

Helt sinnessjukt vad trött jag är idag. Igår var vi i Båstad igen, det var trevligt. Bara umgås med kompisar och ha det trevligt. Idag har jag varit och hälsat på min lilla underbaring Ludwig som jag passade tidigare i veckan. Sen nu håller jag på att baka och medans mina kärleksmums står i ugnen passar jag på att kolla på True Blood.

Nu ska jag gå och göra glasyren till kakan.
Ni får en ful egobild sålänge.


with a touch of green

Idag fick jag verkligen sova ut, sov tills tio i två. Det var väl behövt. Idag har jag filmat, det kommer upp när jag har redigera det. Ikväll ska jag antagligen på festen utanför Båstad jag pratade om. Annars får jag vara hemma och ha myskväll med mamma och våra gäster.
Nu ska jag baka kladdkaka och sen ska vi äta. Min sminkning idag, neutralt brunt på ögonlocken och grönt på nedre fransraden. På kinderna har jag neutralt korallrosa med lite skimmer och inget på läpparna.
Och en bild på outfiten!

Unplanned moments

Blev inte en hemakväll på soffan. Bianca och jag gick ut och gick en runda, skule hem till henne men vi gick och mötte Isabell istället, vi gick och köpe en flaska cola var och gick hem till mig. Vi hade riktigt roligt, det var längesedan vi tre hittade på något. Nu har de gått för ett tag sedan och jag har legat i min säng och kollat på YouTube videos.
 
Jag kollade alltid på sminkvideos innan, jag har börjat med det igen nu och gud vad jag har saknat det. Jag gjorde egna ett tag också, Jag saknar verkligen att göra det och sminkblogga osv, men jag hade inte tid längre. Funderar starkt på att börja göra det igen. Har tagit bort några av de gamla videorna men min kanal heter BeautyByFilippa, kika gärna in där en sväng om ni har lust.
 
Jag mår jätteilla nu, jag känner mig seg och hängig, det har jag gjort hela dagen. Jag har ont i huvudet, mår illa och är jätteblek. Kändes som om jag skulle kräkas nyss. Får nog ta och sova på det och försöka bli bättre till imorgon då jag antingen ska på samma fest jag var på igår eller så ska jag softa här hemma med min kompis Victor, hans mamma ska hit och träffa mamma så han skulle nog följa med om inte jag ska ut. Men vi får se, mamma vill att jag ska vila foten eftersom jag inte har vilat så mycket som jag borde efter min operation, men jag vill ju ha kul.
 
På dagen imorgon ska jag bara ta det lugnt i alla fall. Ska faktiskt filma en haul på alla inköp jag gjorde i göteborg. Blir kanske en bra början på att börja filma YouTube videos igen. Det är i alla fall bestämt, men först ska jag sova ut. Riktigt segt och länge ska jag sova. Uppdaterar imorgon när jag vaknar.
 
 

Friday night

Hemma, har ätit god mat, firat mammas och pappas 21-åriga bröllopsdag och sminkat min vackra syster till en liten halloweenfest så nu ska jag bara slappna av och vila om det inte kommer fram några oväntade planer.

Jag ska kolla på true blood och läsa boken "söta pojkar finns bara på låtsas". Helt ärligt talat så gjorde en snabb powernap inte så mycket för energin så jag får väl försöka vila mig nu.

Foten gör lite ont också. Var ju och lade nytt bandage innan i förmiddags. Känns skönt att få bytat det. kan lägga upp lite bilder på sminkningen jag gjorde på Olivia sen, om jag kan ladda över de till datorn om jag hittar sladden. Så nu ska jag gå och leta.

 


powernap

Jag var ju som sagt barnvakt till igår, det var mysigt! längesen jag träffade Ludwig. På eftermiddagen åkte jag, Emma och Isabell in till Halmstad och shoppade lite, blev några inköp där med, fixar allt imorgon.. visar och sånt. Igår kväll var vi på en fest hos ett par kompisar utanför Båstad. Jag har uuuuuu min fot att tänka på så jag var rätt lugn, fick akta så ingen träffade på fossingen! Trevligt var det i alla fall.I morse var vi uppe i god tid, Issa sov här och vi åkte ner till stan för att jag skulle få lägga om bandaget, de tvättade rent det och kollade så mina stygn såg bra ut, allt verkade fint. Nu är vi lite trötta så vi ska ta en powernap och sedan gå ut och gå.en runda runt kvarteret för att få luft. Vi hörs sen!
vi gillade tydligen the duckface igår...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus