Tröttis

Idag kan man kalla en riktigt lång dag. Struntade i sovmorgonen igen för att göra klart svenskan. Sen hade vi Samhällskunskap då vi lyssnade på skolsköterskan om nått hälsosamtal. En lång, dryg biologilektion som precis som vanligt gick till att filosofera om livets stora frågor.

Vi hade också projekt, fick en tillsägelse av alla lärare som kom in i klassen och skulle prata lite allvar, vi är en rätt pratig klass, dock är vi världens bästa klass och det finns inga grupperingar som det brukar vara i klasser. Min klass är som min andra familj.
 
Slutade vid två, drog in till stan med några tjejer i klassen och åt, evelina som jag skulle fikat med var sjuk så vi får ta det sen. Efter det drog vi tillbaks till skolan och pluggade lite matte för att sedan ha ett slags föräldramöte om val osv nu inför valet i tvåan (NANA/NASH)
 
På tal om klassen är det klassfest på fredag. Är så taggad som man kan bli, det kommer bli grymt!
 
Nu ska jag sova, är riktigt utmattad nu. Kram
 
Old pic from Instagram, Follow me: Filippasoderstrom

Jan. 30, 2013

Godmorgon! Sitter just nu på en väldigt full buss på väg mot skolan. Är väldigt trött efter att ha pluggat som aldrig förr igår, men det blir bättre med lite kaffe! Börjar vid halv tio idag men jag, oskar och Felicia ska göra klart vår svenskaredovisning innan vi börjar!

Slutar vid två idag och då ska jag till stan och fika med en fin vän.


Long day

Hej!

Kom nyss med tåget från skolan, har varit en 12 timmars lång skoldag idag med massor av pluggande. Nu är jag i alla fall hemma och fram med böckerna igen! Måste göra klart det förbannade biologihäftet! Det är ju typ 1000 sidor...

Jag ska i alla fall ta något att äta innan jag pluggar klart. Sen ska jag sova för det blir att åka in till skolan och strunta i sovmorgonen imorgon för att göra klart en svenskaredovisning om slang och svordomar som vi ska hålla på tisdag.

Med alla dessa läxor & uppgifter kommer jag vara död när sportlovet börjar!




God morgon!

Hejsan

Sitter just nu och dricker min banansmoothie jag gjorde nyss, åh så gott! Jag ska snart ta bussen så jag får skynda på lite!

Vet inte riktigt hur mycket jag skriver här idag, eftersom jag ska vara i skolan tills typ 7. Jag måste göra massor av läxor och så ska jag gå på mattehjälp, det är frivillig mattehjälp för alla som vill och jag känner att jag hellre går på den en gång i veckan än att sitta hemma och jobba flera timmar!

Här har ni lite bilder på morgonpigga mig! (Har blivit lite beroende av camwow! Ursäkta mej)


Videoinlägg om mina gamla videos


Jan. 28, 2013

Hej! Fast på bussen, 3% på mobilen och inga läxor att läsa eller något annat att göra, ger mina sista procent till att skriva! Just nu känner jag att dagen idag varit lite sådär halvt bra. Ont i foten, knappt haft några lektioner, irriterad, förvirrad och omtumlad... Och sen är det ju dötrist väder ute.

Jag var i alla fall glad att träffa mina underbara vänner i skolan idag, finns inga som er, ni är så stöttande och så otroligt fina! Er kan man lita på!

Halvvägs hemma och då väntar Ludde och Jacob, deras sista kväll hos oss. De har ju som sagt bott hos oss hela helgen!


Volando libre

Hej! Sitter just nu och laddar upp inför en ny vecka genom att plugga spanska och mysa med musik och lite gott! 
 
Imorgon är det bestämt att jag startar om på nytt! Ska ta tag i mitt liv, börja träna igen eftersom mina fötter är färdigopererade nu, ska få ur all skit ur mitt liv, lägga gammalt bakom mig och göra 2013 till mitt år! Satsa på skolanoch på rätt vänner. Jag känner på mig att detta kommer bli mitt år, jag ska göra det bästa av det!
 
Men nu, tillbaks till allt plugg! 
 

Game over

Släpper taget, fri som em fågel. Nu börjar mitt liv på nytt!


Skype med bästa

Hej!
 
Sitter just nu och pratar med min underbara vän Fredrikke på Skype. Det har blivit en liten vana nu att snacka så ofta vi kan eftersom hon bor hela vägen till Örebro. Men vi pratar i alla fall om allt mellan himmel och jord! Sen ikväll blir det att mysa med mina fina syskon och Jacon och Ludde!
 
Nu ska jag i alla fall äta, hörs sen!
 
 
 
Haha vi sitter och skrattar åt denna videon, påminner mig om något... I alla fall var det väl något av alla våra upptåg på Gran Canaria

VeckoRevyn trio concealer

Köpte nya numret av veckorevyn idag och fick en concealer, denna ska testas!


pluggis

hej!

jag vet inte vad det är för fel på blogg.se appen på min telefon, den kan bara ladda upp en enda bild som laddas upp om och om igen. Så jag får helt enkelt skriva på plattan idag. Har varit en rätt lugn dqg idag, massor av matte, no och efter skolan som slutade halv två gick jag, Amelie och Moa till bibblan, fikade och pluggade tills vi ska till rådhuset och ha minifullmäktige imorgon.

Nu är jag i alla fall hemma och sitter och pkuggar matte, biologi, spanska och kemi. Vi som var i frankrike ligger lite efter med allt...

Back to study nu, see ya!






Dancing my tears away

Hej!
 
Jag är fortfarande hur trött som helst sen redan, jag förstår inte hur jag kan vara så slutkörd!
Så idag när jag kom hem från skolan blev det att plugga lite, måste skriva klart min bokrecension på spanska, det tar sin tid. Men sen var jag ju så klantig så jag glömde min kemi i skåpet och typiskt nog är det ju tills imorgon vi har läxan!
 
Tidningen var i skolan idag också och intervjuare mig och 4 andra i klassen om resan, vi var även med i HallandsPosten och kommer vara med imorgon igen. Mitt fina, kloka citat löd såhär:
 
"Filippa Söderström tyckte att den största behållningen var att få träffa så många länder och inse att trots allt man har gemensamt skiljer sig förutsättningarna ändå mycket mellan länderna."
 
Haha, lite stolt där! Vem kunde tro att dumma lilla mej kunde säga något så pass klokt?
I kväll var jag på Zumba för första gången sen jag opererade foten och jag är så sjukt överlycklig att kunna röra på mig igen! Behövde dansa av mig lite eftersom jag fick ett tråkigt besked innan. Mamma och pappa hade för ett par veckor gömt en tidning för mig eftersom det stod i den att Region Halland har övervägt beslutet att tills nästa år dra in på klimatvårdsresorna som jag gör varje sommar i tre veckor på Gran Canaria.
 
Jag brast ut i gråt, (kanske för jag är så trött) men de resorna har gjort mig till en ny människa, starkare, smartare och framför allt har de gett mig en mer vuxen sida, Att bo med en grupp ungdomar på NAAFs (norska astma- och allergiförbundet) anläggning Valle Marina i Arguineguin är det mest underbara jag gjort i mitt liv och om det skulle dras in betyder det att jag måste betala dessa resorna själv och kommer få det svårare att få bort mina utslag varje sommar.
 
Tänk dig att du har tre veckor per år du får chansen att träffa några av dina närmsta vänner. De tre veckorna, sen måste du vänta ett helt år eftersom de bor så långt ifrån dig? Den känslan gör mig galen och jag kommer till varje pris försöka påverka och kontakta de personer som ansvarar för detta för det är inte okej!
Att åka på klimatvårdsresor har nog varit det bästa jag gjort i mitt liv, några dumma politiker ska inte få förstöra det fina livet och möjligheterna jag har nu!
 
Gran Canaria 2012
 
 

Strasbourg 2013, underbart och oförglömligt

Hej!
Sitter just nu i soffan och fryser, har varit och tränat mina småtjejer i fotboll eftersom jag tagit av stygnen idag, nu ska jag allt komma igång på riktigt igen! Jag vet inte vad det är för fel med min telefon men kan i alla fall inte ladda upp bilderna från strassis direkt hit, men skriver från iPaden nu, får lägga över de på datorn sen när jag orkar.
 
Igår var det en vanlig dag i skolan förutom att jag hade tappat rösten helt i söndags, jag kunde verkligen inte prata! Men det var i alla fall tur att vi kom hem i söndags, det var blixthalka och en bit av Autobahn var avstängd så vi var pålägg att inte hinna med flyget, vi fick i alla fall köra en omväg men vi hann dit i tid i alla fall. annars hade vi fått sova på flygplatsen och åkt hem igår på förmiddagen istället!
 
jag saknar redan allt, det var en helt underbar resa och jag vill tillbaka redan, vi har haft det så roligt och fått uppleva så mycket roliga saker under dessa dagar! Att sitta och debattera i EU-parlamentet är inte något man gör varje dag! Nu ska jag nog sova, är fortfarande grymt trött även fast jag sov hela eftermiddagen och kvällen igår!
 
En bild får ni så länge, ska visa en massa sen!

Bonjour

Hej! Har haft världens bästa dag, dock är internetet inte så bra så jag kan inte lägga upp bilder förrän jag kommer hem! Men i alla fall har vi lärt känna nya personer från 22 olika länder idag, det har varit en sån otrolig upplevelse! Att ha fått denna möjligheten är bara helt sjukt! Nu ska vi ut och äta så jag får skriva mer sen! Pussar från alla i Strasbourg!

The final countdown

Hej!! Fett upptagen har jag varit hela eftermiddagen! Har packat, träffat issa och fixat med underhållning under resan! Men i alla fall så tänkte jag bara säga att jag inte kommer uppdatera er förrän jag är framme i Frankrike! Jag är så oerhört taggad nu och kommer nog inte få mycket sömn inatt! Nu så måste jag i alla fall fixa resten! Kram på er!

Music speaks when words can't

Sitter just nu och fixar syrrans naglar, har fyllt på mina lite också eftersom de växer som ogräs och jag åker ju om tre dagar så nu kommer jag ha fullt upp med annat! 
 
dagen idag har legat i ett, vi har haft två timmar matte och fått tillbaks tre prov, bland annat spanskan som jag kan glädja mig med ett A i!!! Überlycklig tjej här! Livet är på topp nu asså!
 
vi har också gått igenom massor av papper osv inför valet nu, ska man gå naturnatur eller natur samhälle? Jag har ingen aning!
 
nu ska jag i alla fall fortsätta fixa Olivias naglar och efter et ska jag göra en moroccan oil inpackning i hårbottnen. Nått nytt jag ska prova för min torra hårbotten!
 
 
Playin' with those red lips of course!
 
 
 
 
 

time to dye

Söndagar är dagar då jag brukar passa på att ta hand om mig själv lite extra. Så idag har jag färgat mina ögonbryn och fransar. Det brukat jag göra då och då på grund av att de är kritvita i vanliga fall. Jag brukat också ha söndagar som min pluggdag så nu ska jag tillmin underbara Lisafisa och plugga lite matte och läsa på inför Strasbourg.
 
Jag kan inte fatta att vi åker om bara fyra dagar! Denna resan kommer bli oförglömlig!
 
 
 

Good morning!

Hej! Vaknade för drygt en halvtimme sedan och sitter just nu och äter 'frukost' . Det består av en väldigt god fruktsallad och ett glas juice. Idag har jag planerat att plugga lite matte bland annat och läsa på lite om EU-parlamentet inför resan på torsdag! Sen ska jag nog träffa Lisa en runda, det var inte igår!

Igår var vi hemma hos en gammal barndomsvän, jag brukar träffa henne ute ibland men vi har inte  varit hos de på typ två år! Så det var mysigt att vara där, vi hade massor att snacka om osv! 

Men ni får en bild på mig och min outfit sen igår sålänge! 

Detta var en av klänningarna jag hittade på vinden Härom kvällen!

 

 

 


Lightning Speed

Jag har haft mina nya hemgjorda akrylnaglar i två dagar nu och jag kan med glädje säga att de faktiskt känns precis som salonggjorda naglar.

Jag använde mig av ett kit som heter Kiss lightning speed acrylic nail kit. Det kostar runt 270kr i affärer som exempelvis kicks eller Åhléns, men jag hade turen att hitta mitt för endast 99kr på Cubus!

Jag får skryta lite med att de ser riktigt bra ut för att vara första gången jag provade det, folk har faktiskt frågat om jag har gjort de på nån salong!


Galen dag

Hej! (3:e försöket att ladda upp detta)

Idag har jag haft den sämsta dagen på länge! Jag är så sjukt klantig att jag hunnit med att försova mig tills tio minuter innan min buss gick, jag har tappat min Make Up Store foundation på golvet i omklädningsrummet i skolan så glasflaskan gick sönder, spillt ut ett mjölkglas i matsalen, gått in i en dörr och halvt kvävts för jag satte i halsen.

Så nu håller jag mig instängd på mitt rum resten av kvällen och bara tar det lugnt. I övrigt har jag rotat upp lite fina kläder på vinden, bland annat en fin blommig klänning i bomull, så den kommer jag ha på mig resten av kvällen och hela våren/sommaren!

(Min otur fortsätter och jag kan inte ladda upp bilden, jag får göra det imorgon!)



Viva la France

Hej!

Det har varit tomt här de senaste dagarna, frågan är varför... Ja igår fick jag i alla fall min efterlängtade mobil, iPhone 5 är nu i mina ägor och jag är lycklig!

Igår fick jag därför spendera hela kvällen efter skolan med att lägga in kontakter och fixa lite med min nya mobil. Idag har jag i alla fall haft sovmorgon tills tolv... Sen slutade jag vid två så det var inte så lönt. Hade ont i både foten och huvudet idag också. Plus i kanten!

Och dum som jag är går jag upp vid 6 istället för 9 när jag börjar så sent, så nu är jag lagom trött.

Just nu håller jag på att fixa nya naglar, jag åker till Frankrike på torsdag så då tänkte jag ha fina akrylnaglar fixade. Det är ett nytt nagelkit jag köpte på Cubus igår, jag ska skriva om det senare i ert separat inlägg.

Nu blir det lite mycket text här men det får ni leva med.
(Har håret lite sådär halvt vågigt idag)


Style is a way of saying who you are without having to speak

 
 
Jag fick nyss en galen inspirationskick, detta året ska jag verkligen ta tag i mig själv, i mitt liv och göra det bäta av det. Efter sommaren fick jag nån svacka eller något sådant för jag slutade fixa mig ett tag efter vi börjat gymnasiet. Men nu ska det bli ändring på det, varför inte bara fixa till sig lite sådär extra när man ändå kan det?
 
 
 

Inspiration: Galaxy

 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus